Acasă Actualitate Timișoara Ideas Fest. Regal cultural, cu maestrul Ioan Holender, la UVT

Timișoara Ideas Fest. Regal cultural, cu maestrul Ioan Holender, la UVT

DISTRIBUIȚI

Joi, 9 noiembrie, admiratorii scenelor de spectacole au avut neprețuita ocazie de a participa la un regal cultural oferit la Universitatea de Vest din Timișoara sub genericul „Scena și culisele ieri și azi”.

Ineditul eveniment a fost  susținut de cele două personalități bine cunoscute pentru discursul și viața lor profesională, artistică și intelectuală: maestrul Ioan Holender și Sever Voinescu, redactor-șef la prestigioasă revistă Dilema Veche.

Întâlnirea a fost organizată de Universitatea de Vest din Timișoara și face parte din „Timișoara Ideas Fest”, un ciclu de întâlniri culturale ce aduc în prim-plan personalități admirabile ale vieții culturale și sociale. Între cei mai importanți invitați din acest an, Ion Holender este recunoscut drept o personalitate de excepție, un celebru muzician, bariton, impresar artistic și director managerial de opera, dar și Doctor Honoris Causa al UVT.

Ne-am bucurat împreună de o seară cu reverberații intelectuale profunde și chiar cu note speciale de sentimentalism despre perioade și momente de neuitat ale culturii europene contemporane – este mesajul rectorului UVT, Marilen Pirtea.

Comentarii

comentarii