Acasă Actualitate Timișoara, între Crăciun și Anul Nou

Timișoara, între Crăciun și Anul Nou

1646
DISTRIBUIȚI

Timișoara, dragostea noastră, este o pată de zăpadă murdară, între Europa și Orient. Dezastrul rezultat în urma pierderii contractului de salubrizare a orașului, absența contractului cu RETIM, din 1 noiembrie, deci de două luni, scoate în evidență lipsurile din administrația publică locală. Recent, câțiva angajați ai SC HORTICOLA SA, societatea ce ar trebui să mențină curățenia și prospețimea parcurilor, se ”antrenează” de zor, dar fără spor, pentru golirea coșurilor stradale… Și, ce să vezi? (vezi foto), angajații au priceput că trebuie golite aceste coșuri în… pubelele închiriate de participanții la târgul de Crăciun, pe care le-au burdușit bine, în disperarea celor cu prezentări de produse de iarnă, în căsuțele meschine din centrul Timișoarei. Frig, depozite de gunoaie, ”munți” de zăpadă murdărită de noroiul format în jur, bucăți de cărămizi căzute din presiunea stratului de zăpadă (ce a fost deja), țigări, pachete goale, ambalaje de tot felul, aceasta este Timișoara?

La doar 170 de kilometri (Oradea) sau 300 de kilometri (Sibiu), orășelele de Crăciun din orașele Transilvaniei schimbă paradigma: NU mai este Timișoara, ”fruncea” Banatului, nici a țării!

Afirm asta, cu durerea unui bănățean mândru de regiunea sa, de locul său, de lumea sa!

Cine o să dorească să fie primarul Timișoarei, acela va depune jurământ de onoare pentru imaginea Timișoarei. Sau nu va fi primar!

Încurcături cu manageri imberbi ai orașului, consilieri dezinteresați de Timișoara, mizerii pe străzi, parcuri distruse, drumuri ca după război, asta nu vom mai admite. Niciodată. Știm și ce trebuie să facem!

Comentarii

comentarii