Acasă Actualitate Timișoara medicală a strălucit la București, la Romanian Healthcare Awards 2022

Timișoara medicală a strălucit la București, la Romanian Healthcare Awards 2022

DISTRIBUIȚI

Timișoara medicală a strălucit la București, la Romanian Healthcare Awards 2022, la sfârșitul săptămânii, când mai multe spitale, clinici, medici și asociații au fost premiate. Cei 27 de membri ai juriului internațional din România, Bulgaria, Franța, Republica Moldova, Norvegia, Belgia, Irlanda și Marea Britanie au evaluat aplicațiile la cele 7 categorii ale competiției din acest an. Pentru fiecare categorie au fost selectați mai mulți finaliști, care au primit Diploma de excelență.

Câștigătorii fiecărei categorii au primit Trofeul.

ATI TIMISOARA a câștigat DOUĂ DIN CELE 7 TROFEE:

CAMPANIA ANULUI: Asociația pentru ATI ,,Aurel Mogoșeanu”, pentru proiectele majore de voluntariat (Maratonul vaccinării, Caravanele medicale și educaționale organizate pentru persoane și grupuri vulnerabile- zone izolate, cămine de bătrâni, azil de noapte, închisori, cartiere mărginașe…)

MEDICUL ANULUI: Dorel SANDESC

La aceste victorii se adaugă Diplomele de excelență câștigate de:

Spitalul Județean Timișoara (Clinica de Chirurgie Vasculară, dr. Mircea Popițiu cu campania Prevasc), -Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara

Spitalul Clinic Militar de Urgență ,,Dr Victor Popescu” Timișoara, Asociația Oncohelp-Centrul de Oncologie Oncohelp Timișoara.

 

Alte premii câștigate de dr. Săndesc:

  1. GALA ELITELOR MEDICALE 2022-TROFEUL PENTRU CEA MAI BUNA ECHIPA MEDICALA A ANULUI: CLINICA ATI, Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara

 

  1. GALA EXCELENTEI BANATENE 2022-Diploma și trofeul în  domeniul Medicină și Științe biologice: Dorel SANDESC.

 

“Făcându-ne treaba este felul nostru  de a onora memoria Eroilor Revoluției de la Timișoara. Dedic aceste performanțe întregului personal medical din Timișoara! Îmbrățișez cu drag sutele de voluntari (asistente medicale, studenți, rezidenți, medici specialiști și primari, cadre didactice ale UMF ,,V. Babeș”-de  la asistenți la profesori universitari-, personal DSP, ISU, STS, Prefectură, Consiliul Județean, Primărie…) care prin dăruire, devotament și solidaritate au contribuit la realizarea unor Proiecte extraordinare, ce au inspirat întreaga țară!”, este mesajul prof. Dorel Săndesc.

 

Comentarii

comentarii