Acasă Actualitate Timişoara pe care şi-o doreşte primarul Nicolae Robu… trezeşte şi morţii

Timişoara pe care şi-o doreşte primarul Nicolae Robu… trezeşte şi morţii

553
DISTRIBUIȚI

Au trecut aproape doi ani de când timişorenii care vor un oraş civilizat din toate punctele de vedere, inclusiv al igienei somnului şi a poluării fonice, indiferent dacă e zi sau (mai ales) noapte, au cerut primăriei să le respecte acest drept. Unii au cerut măsurarea decibelilor care întrec cu mult limita suportabilităţii umane.

Primarul Nicolae Robu le-a sărit mintenaş în apărarea “zgomotiştilor” şi a comentat că doară nu suntem în cimitir ca să păstrăm liniştea urbei. Dimpotrivă, tinerimea să zbenguiască şi să se distreze sub toate nuanţele curcubeului fonic. Şi a fost pe deplin ascultat. Timişoara nu mai are linişte.

Domnul primar nu înţelege că timişorenii nu vor să umble cu coliva pe străzi, dar nici să plece de acasă pentru ca “urletul muzicii” să pună stăpânire pe oraş. Primarul nu atenţionează şi asupra acestui aspect, ci doar încurajează fenomenul (binevenit, dacă este de bun simţ) care poate lua o turnură nedorită. Pentru că deja a început.

Acum, edilul-şef postează pe facebook ceea ce-i place: “ASTA-I TIMIŞOARA PE CARE MI-O DORESC!

Cu trupe şi vocalişti respectiv instrumentişti individuali, pentru toate genurile muzicale, pe străzile şi în pieţele sale din minunata zonă de loisir istorică. Şi în egală măsură cu artişti plastici, dansatori etc.

Înregistrarea e făcută astă seară (joi 20 iunie) pe strada Emanoil Ungureanu. Îndrăzniţi şi faceţi la fel ca cei din înregistrare, dragi artişti timişoreni! Vă asigur că veţi primi aprobare! În oraşele pe care eu le folosesc ca model, se cântă inclusiv operă -desigur: ce se pretează- pe străzi şi în pieţe”, spune primarul Nicolae Robu.

Comentarii

comentarii