Acasă Actualitate ”Timișoara sub Fritz!” Mizeria infernală, din zona zero a Timișoarei. Angajații Retim...

”Timișoara sub Fritz!” Mizeria infernală, din zona zero a Timișoarei. Angajații Retim nu mai fac față nesimțirii

DISTRIBUIȚI

În timp ce suporterii și fotbaliștii din Japonia au făcut curat în tribune și vestiar, în zona zero a Timișoarei se înalță un munte de gunoaie. În Piața Victoriei, în spatele cafenelei Tempo, se află această mizerie infernală, filmată de un cetățean responsabil și promovată de fostul primar Nicolae Robu, cu mesajul ”Timișoara sub Fritz”!

Societatea de salubrizare Retim nu mai face față nesimțirii cu care angajații magazinelor din zonă aruncă tonele de gunoaie. Unele în pubele, dar cele mai multe pe lângă. Mormanele de gunoaie sunt aproape permanent acolo. Imaginea este copleșitor de urâtă și asta chiar în centrul orașului.

Sigur, de vină este nesimțirea, dar și primarul Fritz pentru că nu pune angajații din primărie și Poliția Locală la treabă. Dacă cei care aruncă gunoaiele ar fi amendați, poate s-ar transforma în… japonezi.

Cei care aruncă acolo murdăria pe spațiul verde trebuie să știe că, așa cum atenționează Poliția Locală Timișoara, conform OUG 92/2021, amenzile pot ajunge până la 20.000 de lei pentru persoanele fizice și chiar la 70.000 de lei pentru persoane juridice, cu obligația de a strânge deșeurile abandonate și să le predea unui operator autorizat. Retim a fost informată și angajații se vor ocupa de caz.

Comentarii

comentarii