Acasă Cultura Timișoara vibrează artistic la începutul lunii septembrie. Programul evenimentelor culturale

Timișoara vibrează artistic la începutul lunii septembrie. Programul evenimentelor culturale

823
DISTRIBUIȚI

Timișoara vibrează artistic la începutul lunii septembrie, la debut de toamnă 2019. Cetățenii vor avea o ofertă bogată de spectacole și alegerea devine foarte dificilă, în acest weekend cultural prelungit.

Astfel, Elixirul dragostei, în interpretarea Operei de Stat Maghiare Budapesta, va avea loc, miercuri 28 august, de la ora 20.00 în Piață Libertății.

Apoi începe Festivalul de Operă și Operetă, 29 -31 august, cu patru seri magice în Piață Victoriei, de joi până duminică în fiecare zi de la ora 20.30.

De asemenea, are loc și super-manifestarea Luminăm Timișoara Împreună – deschiderea Iulius Town, în 31 august, cu spectaculoase expoziții de artă urbană și evenimente și concerte multiple.

Central European Film Festival vine cu o selecție extraordinară, Sport 21 – în organizarea Asociației Capitală Culturală Europeană cu competiții, dans, muzică, lumini și video-mapping în Piață Libertății în întregul weekend.

Un alt spectacol cultural este Work in process, cea de-a patra ediție a Baroque II Urban, principalul eveniment de artă contemporană organizat de galeria META Spațiu.

Nu trebuie să uităm nici de prima ediție a Festivalului Evreiesc Shalom Ierusalim în Parcul Botanic, în 1 septembrie, în Parcul Botanic (https://www.facebook.com/festivalevreiesctm/.

Comentarii

comentarii