Acasă Monden/Lifestyle Timișoreana Alina Vidican, schimbare radicală. Upgradarea pomeților, înlocuirea silicoanelor, rinoplastie și ridicarea…...

Timișoreana Alina Vidican, schimbare radicală. Upgradarea pomeților, înlocuirea silicoanelor, rinoplastie și ridicarea… buricului – Foto

3060
DISTRIBUIȚI

Timișoreanca Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, a ajuns de nerecunoscut după ce a apelat la mai multe intervenții chirurgicale.

Alina Vidica a decis să recurgă la o serie de operații estetice fără să se uite la bani. Astfel, spun specialiștii, femeia ar fi intervenit asupra pomeților, și-ar fi înlocuit silicoanele, a urmat o rinoplastie, și-a ridicat  buricul, considerând ca cele două nașteri i-au afectat corpul.

Blonda și-a dorit un posterior mai mare şi mai bombat aşa că nu a stat prea mult pe gânduri şi a apelat din nou la ajutorul medicilor esteticieni, intervenție ce i-a golit buzunarele cu aproape 10.000 de euro.

În total, aceasta ar fi cheltuit aproape 100.000 de euro pentru toate intervențiile.

O fotografie recentă o înfățișează pe Alina Vidican de nerecunoscut, la o petrecere în Miami, alături de alte două prietene.

Foto: click.ro

Comentarii

comentarii