Acasă Politica Timişoreanul Florin Călinescu a explodat! Legătura șoc dintre Dragnea și promovarea șoferilor...

Timişoreanul Florin Călinescu a explodat! Legătura șoc dintre Dragnea și promovarea șoferilor în PSD

1132
DISTRIBUIȚI
florin calinescu declaratie cutremuratoare la 12 ani de la moartea sotiei sale 446257

Florin Călinescu a comentat în termeni duri ceea ce se întâmplă în cazul Caracal dar și situația de la Săpoca. El nu a scăpat prilejul de a o ataca și pe Dăncilă.

Florin Călinescu a atacat în termeni duri situația de la Caracal dar și ceea ce s-a întâmplat la spitalul de psihiatrie de la Săpoca. El a vorbit, însă, și despre

„Povestea cu Caracalul să o lăsăm pe seama timpului pentru că am depășit orice înțelegere și răbdare a profesionalismului care ne poate aduce într-o zi adevărul. Despre acest cetățean, cu regret trebuie să spun, presupus criminal până nu-l condamnă justiția, parcă toți stau la mila lui. Mai le mai spune ceva, mai vrea un pahar cu apă rece, mai vrea umbră”, a spus Călinescu într-o emisiune la Kanal D.

El a comentat și reacția autorităților pe acest subiect. „Înțeleg că omul a mărturist, înțeleg că tot sapă prin curte. Avea o sută de hectare de curte? Dacă se căuta o comoară o găseau mai repede. Psihoza e generată de autoritățile statului care o tândălesc. Lucruri de acest gen vor mai fi. Ceea ce trebuie să se întâmpla, însă, este ca statul să intervină imediat. Să spună, l-am prins, este, închisoare pe viață!”, a subliniat Călinescu.

În ceea ce privește tragedia petrecută la Săpoca, vedeta de televiziune a susținut că acolo e dincolo de orice thriller și că aceste lucruri se vor tot întâmpla.

„Primul ministru demisia, care a nu știu câta oară ar trebui să-și dea demisia, o trimite pe doamna asta pe care nu știu cum o cheamă, ministrul Sănătății să anunțe trimfător că managerul și-a dat demsia. Dar faptul că, de  30 de ani, toate partidele care s-au perindat la putere și-au pus oameni politici în fruntea ministerelor, care și-au adus obligații, amante, rude, prieteni, șoferi? E o gașcă de șoferi acum la promovarea doamnei prim-ministru pentru că probabil nu mai au rezerve de cadre și dorința de a înlocui tot ce a lăsat Dragnea ca moștenire scoate toate buruienile din PSD”, a comentat Călinescu.

În opinia sa, primul-ministru trebuie să-și dea demisia, ministrul Sănătății trebuie să-și dea demisia, dar și așa  nu se rezolvă nimic.

„Este absolut dezastruos ce se întâmplă. Doamna respectivă care călătorește cu elicopterul, plătit din banii noștri. Ministrul de Interne ne spune cu grație ne spune că e plătit din banii PSD. De parcă PSD are niște hectare de porumb sau de căpșuni și de dimineață se duc și muncesc și își vând produsele în piață. Nu, sunt acei bani pe care îi iau de la bugetul de stat. Sunt banii noștri. Din banii noștri ea își poate lua elicopterul pentru ca să nu se ducă pe acele autostrăzi pe care le-a promis dar care nu se fac”, a atacat Călinescu. (sursa: capital.ro)

Comentarii

comentarii