Acasă Actualitate Timișoreni, atenție cum scăpați de brazi! Sunt deschise patru centre de colectare...

Timișoreni, atenție cum scăpați de brazi! Sunt deschise patru centre de colectare dedicate, în colaborare cu RETIM

DISTRIBUIȚI

Crăciunul a trecut, iar acum Primăria Timișoara îi informează pe cetățeni că pot scăpa ecologic de brazii cumpărați cu ocazia sărbătorilor. Ca în fiecare an, RETIM împreună cu Primăria Timișoara, pune la dispoziția cetățenilor cele 4 puncte de colectare, deja cunoscute, unde pot fi lăsați în deplină legalitate brazii de Crăciun.

Primăria Municipiului Timișoara îi roagă pe timișoreni să se debaraseze de brazii de Crăciun doar la unul dintre cele patru centre de colectare din oraș.  Punctele de colectare sunt: Calea Torontalului, nr 94, Calea Moșniței, nr 2-4, Str. A.Imbroane, nr 70 și Str. Ovidiu Cotruș, nr 201. Programul de colectare la aceste puncte este în fiecare zi lucrătoare, între orele 9-19, iar sâmbăta între orele 8-16”, transmit reprezentanții municipalității.

Tot aceștia amintesc că abandonul de deșeuri vegetale pe stradă este o contravenție stabilită prin HCL 454/2017 și se poate sancționa cu amenzi cuprinse între 500 și 1000 de lei. „Împreună ținem Timișoara curată”, se încheie informarea primăriei.

Comentarii

comentarii