Acasă Cultura Timișorenii, așteptați sâmbătă și duminică la Bastionul Theresia, la trei concerte muzicale

Timișorenii, așteptați sâmbătă și duminică la Bastionul Theresia, la trei concerte muzicale

DISTRIBUIȚI

Bastionul Theresia găzduiește în acest sfârșit de săptămână  trei evenimente marca Flight Festival. Concertele ”Flying Piano”, ”Electric” și “Silent Shadows”, proiecte finanțate prin programul TimCultura 2022 al Consiliului Județean Timiș, vor oferi clipe plăcute pentru iubitorii de muzică.

Intrarea este gratuită pentru toate cele trei evenimente, cu rezervarea locului în prealabil pe www.poftimcultura.ro.

Flying Piano are loc sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 19:00. Pianul e magic în orice context. Iar dacă pianul și artistul care cântă la el plutesc, la propriu, experiența nu poate fi decât înălțătoare. În cadrul evenimentului vor avea loc trei reprezentații.

Electric e programat sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 21:00. Flautistul Matei Ioachimescu, compozitorul Cristian Lolea și artistul multimedia Tom Brânduș propun un spectacol electrizant pentru flaut și medii electronice. Publicul va avea parte de o experiență muzicală inedită care promite să depășească tiparele unui concert obișnuit, provocând emoții intense la nivel auditiv și vizual.

Silent Shadows, care are loc duminică, 11 septembrie, de la ora 21:00, este un spectacol multimedia impunător care trage un semnal de alarmă asupra dezvoltării haotice a umanității, a supra-tehnologizării și a impactului acestora asupra vieții. Luminile inteligente și laserele tridimensionale completează ambianța vizuală și punctează elementele ritmice ale muzicii.

Comentarii

comentarii