Acasă Actualitate Timișorenii care susțin că au câștigat 30.000 de euro la pariuri, dar...

Timișorenii care susțin că au câștigat 30.000 de euro la pariuri, dar nu își pot lua banii, sunt acuzați de fraudă

DISTRIBUIȚI

pariuri1 620x350Fortuna și-a precizat punctul de vedere, într-un comunicat dat publicității marți, în cazul celor doi timișoreni care susțin că Au câștigat 30.000 de euro la pariuri, dar nu își pot lua banii.
”Pentru lămurirea opiniei publice în legătură cu unele articole care au făcut referire la faptul că doi jucători revendică peste 30.000 de euro la o agenţie FORTUNA din Timişoara, însă agenţia refuză să plătească suma câştigată, facem următoarele precizări:
La data de 29.10.2016, cei doi “jucători”, Martescu Claudiu Georgian Ion şi Iovănuţ Iasmin Ciprian, în complicitate cu angajatul casei noastre de pariuri, operatorul Căldăraru Alexandru Mihail Marian, au efectuat 8 bilete de pariuri la agenţia din Timişoara, str. Dorobanţi, bl. 5, cu sume fictive, a câte 5.000 de lei biletul, ce aveau să fie şi câştigătoare. Per total, câştigul net astfel obţinut a fost de 23.000 de lei, sumă ce a fost ridicată spre sfârşitul zilei de 29.10.2016 şi împărţită între cei trei. Pentru o înţelegere mai clară, respectivii au încasat doar câştigul, scăzând valoarea mizei (în cazul de faţă 5.000 lei X 8 = 40.000 lei), pentru a se creea impresia că miza a fost încasată.
Acelaşi procedeu l-au încercat cei trei şi în cursul zilei de duminică, 30.10.2016. Mai întâi au pariat solo pe finala turneului de tenis feminin de la Singapore, dintre Kerber şi Cibulkova, doar că pariurile jucate, iar pe bani fictivi, au fost necâştigătoare (s-a mizat pe victoria nemţoaicei Kerber). Ulterior, cei trei au făcut alte pariuri, de alte mii de lei, sume fictive, tot necâştigătoare. Într-o disperare de cauză, grupul de jucători a mizat 50.000 de lei pe evenimentul Southampton – Chelsea PsF 2 (rezultat la pauză sau la final – 2), pronostic ce avea să fie câştigător, bilete care au fost publicate în presă. Între timp, departamentul Supraveghere al societăţii noastre a fost alertat de cei de la sediul central de faptul că se mizează sume uriaşe în acea agenţie, astfel că s-a purces la un control intern. La control s-a constatat că sumele înregistrate în sistem nu se regăsesc şi în casierie, fiind vorba de peste 100.000 de lei, astfel că a fost anunţată Poliţia. Secţia 1 de Poliţie Timişoara a deschis Dosarul nr. 328309/2016, pentru delapidare, art. 295 CP, împotriva lui Căldăraru Alexandru Mihail Marian (care, între timp, şi-a prezentat demisia de la societatea noastră), care a fost înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timiş. În cauza dosarului urmează să fie cercetaţi şi Martescu Claudiu Georgian Ion şi Iovănuţ Iasmin Ciprian. Societatea noastră va pune la dispoziţie şi imaginile care arată clar cum Martescu efectuează pariuri fără să achite contravaloarea biletelor!
Sperăm că aceste precizări dau răspunsul la revendicarea celor doi „jucători”, aceştia încălcând şi prevederile Articolulului 17 (1) din Capitolul IV – Procedura de pariere, acţiunea lor putând fi încadrată la prevederile Articolului 52, pct. 4 din Regulamentul de Joc pentru pariuri în cotă fixă al SC Bet Active Concept SRL”, se precizează în comunicatul Fortuna.

Comentarii

comentarii