Acasă Actualitate Timișorenii de pe Gh. Lazăr, treziți la ora 5 dimineața de lucrătorii...

Timișorenii de pe Gh. Lazăr, treziți la ora 5 dimineața de lucrătorii Poștei Române

1017
DISTRIBUIȚI

Timișorenii care locuiesc pe strada Gh. Lazăr în apropiere de Oficiul Poștal 8, de câteva săptămâni încoace, nu mai au nevoie de alarmă dimineața. Aproape zi de zi, sunt treziți în jurul orei 5 dimineața de lucrătorii Poștei Române. Când aceștia încep să descarce coletele, se creează destul de multă gălăgie, ne-au reclamat mai multe persoane direct afectate.

Acestea nu au știut să ne spună dacă problema este nouă, însă cel puțin în ultimele săptămâni aceasta a devenit evidentă. Locatarii din zonă ar fi încercat să discute inclusiv cu șeful oficiului poștal, ar fi primit asigurări că se va încerca reducerea zgomotului, însă situația ar fi rămas neschimbată. În cadrul OP 8 Timișoara funcționează și un punct de livrare eMag, însă locatarii spun că, de cele mai multe ori, angajații Poștei Române sunt cei care descarcă pachetele la aceste ore.

I-am sesizat problema și directorului Poștei Române Regionala Timișoara, Adrian Lulciuc. Acestea ne-a sfătuit să îi trimitem în scris sesizarea pentru a fi trimisă responsabililor și a fi luate măsurile necesare, lucru pe care l-am și făcut miercuri, 7 iulie. Până vineri dimineață, nu am fost înștiințați dacă s-a luat sau urmează să fie luată vreo măsură.

Comentarii

comentarii