Acasă Actualitate Timişorenii sunt îngroziţi că ar putea fi înzăpeziţi din nou

Timişorenii sunt îngroziţi că ar putea fi înzăpeziţi din nou

737
DISTRIBUIȚI

Prognoza meteo anunţă şi pentru Timişoara ninsori, iar citadinii sunt deja îngroziţi că ar putea avea parte din nou de înzăpeziri şi blocaje în trafic, mai ales că de luni începe şcoala.

“Mobilizarea” a început pe facebook, după primii fulgi de joi noaptea, când se aşteptau să vadă şi ceva autorităţi băgate la grijă.

“Ovidiu Vasiliu: Nu știu alţii ce au văzut și pe unde dar primul utilaj de deszăpezire pe care l-am văzut iarna asta a fost un Logan pick-up care în benă avea montat un rezervor cu dispozitiv de împrăștiere și care dădea cu sare în parcarea Kaufland mai devreme. Bine, am mai văzut și un buldoexcavator și un skid-steer care într-o dimineaţă încărcau zăpada din parcarea de lângă Catedrală într-un camion al SDM dar alea nu se pun fiindcă nu-s special pentru deszăpezire ci utilaje de construcţii folosite la mutarea zăpezii.

Adrian Magyar: ❄️ Parcarea este privată, deci nu se pune.

Ovidiu Vasiliu: Tocmai asta era ideea: că singurul utilaj specific deszăpezirii (autovehicul+dotări doar pentru acest scop) l-am văzut într-o parcare privată. Bine, nu umblu eu foarte mult zilele astea dar în anii trecuţi la o frecvenţă asemănătoare tot mai zăream câte un camion cu “sărăriţă” sau vreun Unimog cu lamă. Privatul are grijă de tarlaua lui pentru că răspunde în faţa acţionarilor pe când la stat nu e obligatoriu fiindcă se prezintă “măcar ceva” în conferinţă de presă și pare că uită toată lumea.

Bikeru Marean: ”Nici nu o sa vedeti, retarzii hoti nu se sperie asa usor, sa scoata banul de la ciorap, doar a fost pitit bine banul public, asa ca mucles, mergeti la vot si la anul si la multi ani bosss…frate meleu beni e pregatit sa dea inca un mandat orbului.”

Comentarii

comentarii