Acasă Actualitate Timișorenii, total dezamăgiți de administrație, trafic și curățenie

Timișorenii, total dezamăgiți de administrație, trafic și curățenie

2132
DISTRIBUIȚI

Conform unui sondaj on-line realizat în această primăvară de PressOne, Timișoara se clasează abia pe locul 10 în topul celor mai bune orașe din România. Timișorenii au putut nota orașul în care locuiesc în funcție de mai multe criterii: siguranță, spații verzi și de relaxare, costul vieții, curățenie, administrație, trafic, soluții de smart city și calitatea vieții.

Timișoara abia a reușit să intre în top 10, dar este peste Constanța și București, orașe care nu au reușit să prindă un loc în vârful clasamentului.

Timișorenii apreciază în special siguranța, calitatea vieții și spațiile verzi oferite de oraș, dar nu sunt la fel de fericiți de administrație (2.53, cea mai mică notă din top 10), trafic sau curățenie (2.51, din nou cea mai mică notă din această listă).

Timișoara are un cost al vieții destul de ridicat (penultima notă din top 10), pe măsura dezvoltării sale economice. Obține antepenultima notă din top 10 și la calitatea vieții, ceea ce arată că mai sunt multe de rezolvat în acest oraș, chiar dacă a reușit să intre, la limită, între preferințele cititorilor noștri. Faptul că este conectată la nivel de autostradă cu Vestul o va ajuta mult să se dezvolte în viitor, dar dacă administrația nu acordă atenție lucrurilor care-i supără pe timișoreni, Timișoara va pierde în lupta cu alte orașe din vestul țării.

AICI puteți vedea top 10 al celor mai bune orașe din România.

Comentarii

comentarii