Acasă Actualitate Timotei Julei, câștigătorul medaliei de aur la Jocurile Mondiale Special Olympics de...

Timotei Julei, câștigătorul medaliei de aur la Jocurile Mondiale Special Olympics de la Berlin, felicitat de viceprimarul Cosmin Tabără

DISTRIBUIȚI

Emoție mare, bucurie, lacrimi, îmbrățișări și zâmbete fericite la revenirea în Timișoara a campionului, Timotei Julei, marți 27 iunie, câștigătorul medaliei de aur la Jocurile Mondiale Special Olympics de la Berlin, proba de înot la 50 de metri liber.

Legitimat la ACS Ambasadorii Speranței, Timotei a devenit Campion Mondial la Berlin, unde au avut loc Jocurile Mondiale Special Olympics.

Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei, a fost personal să îl întâmpine pe campion și pe întreaga echipă, la Aeroportul Traian Vuia din Timișoara. Condus de antrenorul Marius Pârjol, Timotei a reușit să aducă acasă cea mai importantă medalie, un aur olimpic extrem de prețios, atât ca performanță sportivă cât și ca semn că este important ca societatea să lupte mai mult pentru integrarea persoanelor cu dizabilităti intelectuale și să le ofere posibilitatea  să se dezvolte prin sport.

“Felicitări campionului, care reprezintă Clubul Sportiv Ambasadorii Speranței, felicitări antrenorului, un excelent model de implicare, felicitări familiei și tuturor celor care l-au susținut pe Timotei pentru atingerea performanței!”, este mesajul clubului.

Cosmin Tabără l-a felicitat pe campion: “Un început de zi minunată pe Aeroportul Internațional Timișoara!

Am avut bucuria de a-l întâmpina pe tânărul campion mondial la înot, Timotei Julei. Felicitări întregii echipe dedicate care a muncit enorm cu acești copii, Timotei fiind doar vârful generației lui. Felicitări antrenorului Marius Pârjol care fiecare zi o dedică copiilor. Este lângă ei mereu, cu răbdare și implicat mereu în susținerea lor, din toate punctele de vedere. Nu în ultimul rând, părinții au fost și sunt cei care au crezut în Timotei și l-au susținut necondiționat. Felicitări!!!

Timotei a devenit un ambasador al Timișoarei, iar toți cei care se ocupă de acești copii merită toată susținerea.

Felicitări, Timotei! Felicitări, Marius! “.

Comentarii

comentarii