Acasă Cultura Timp de 5 zile Timișoara a strălucit, cu sprijinul CJT, și a...

Timp de 5 zile Timișoara a strălucit, cu sprijinul CJT, și a intrat în anul 2023 în care este Capitală Europeană a Culturii

DISTRIBUIȚI

Între 29 decembrie și 2 ianuarie, s-a scris povestea Festivalului Luminii, un spectacol extraordinar de lumini, proiecții artistice, artificii și jocuri de lasere. Punerea în scenă artistică a clădirilor și străzilor a transpus vizitatorii într-o lumea magică și misterioasă.

Vreme de 2 seri, inimile au fost la unison! Bastionul Maria Theresia a fost atracția principală chiar în noaptea dintre ani. Cele mai spectaculoase jocuri de artificii și de lumini ce a fost vreodată văzute la Timișoara. Un show senzațional!

𝐃anny Avila, alături de Prophecy, DJ Dark și Alex Super Beats au făcut un show senzațional de revelion. În prima zi din an, în 1 ianuarie, timișorenii au cântat și au dansat alături de 𝐃irty Nano, JOHN TREND și JAY KO. Marele eveniment a marcat trecerea în anul 2023, în care Timișoara este Capitală Europeană a Culturii. Festivalul luminii a atras mulțimi de oameni, ce radiau bucurie, la cele văzute. Să sperăm că va fi o lumină bună, plecată iar dinspre Timișoara către toată țara.

Ampla manifestare a fost organizată de Muzeul Național al Banatului, finanțat de Consiliul Județean Timiș și implementată de The Entertainment Group.

 

Comentarii

comentarii