Acasă Actualitate Timpi de aşteptare de până la 110 minute pentru autoturisme, pe sensul...

Timpi de aşteptare de până la 110 minute pentru autoturisme, pe sensul de ieşire din ţară, la frontiera de vest

DISTRIBUIȚI

aPunctele de Trecere a Frontierei din vestul ţării sunt aglomerate, joi dimineaţă, pe sensul de ieşire din ţară spre Ungaria. Cel mai mult se aşteaptă la punctul de trecere a frontierei Nădlac II în judeţul Arad – 90 de minute şi la Borş II în judeţul Bihor – 110 minute, potrivit aplicaţiei Trafic Online a Poliţiei de Frontieră. 

La punctele de trecere a frontierei din vestul ţării, pe sensul de ieşire din România, s-au format coloane de autoturisme, spre Ungaria. La Cenad, în judeţul Timiş, timpul de aşteptare este de 60 de minute. Punctul  de trecere este deschis doar pentru autovehicule cu greutate de până la 7,5 tone.

În judeţul Arad, la vama Nădlac, autoturismele aşteaptă 60 de minute pentru formalităţi la ieşirea din ţară. La Nădlac II timpul de aşteptare este de 90 de minute, în condiţiile în care, conform aplicaţiei Poliţiei de Frontieră, la ieşirea din ţară sunt deschise opt artere rutiere.

 La vama Turnu autoturismele aşteaptă 50 de minute. Aglomeraţie este şi la ieşirea spre Ungaria în judeţul Bihor. La punctul de trecere a frontierei Borş autoturismele aşteaptă 80 de minute, iar la Borş II se înregistrează cel mai mare timp de aşteptare pentru realizarea formalităţilor vamale pentru autoturisme, respectiv 110 minute.

În ceea ce priveşte camioanele, pe sensul de intrare în ţară la Nădlac II se aşteaptă 90 de minute, la Calafat timpul de aşteptare este de 250 de minute, la Negru Vodă – 360 minute, Albiţa – 260 minute, Siret – 120 minute.

Pe sensul de ieşire, la Petea camioanele aşteaptă 270 minute, la Borş şi Borş II – 90 minute, la Nădlac II – 90 minute, la Calafat – 200 minute, la Giurgiu – 360 minute, la Negru Vodă – 90 minute, la Isaccea – 200 minute, la Galaţi – 130 minute, la Albiţa – 120 minute, la Sculeni – 90 minute, la Siret – 200 minute.

Comentarii

comentarii