Acasă Eveniment Tineri din Timişoara, cercetaţi după ce au tras cu două pistoale cu...

Tineri din Timişoara, cercetaţi după ce au tras cu două pistoale cu bile în pubele şi au lovit un copil de 12 ani

500
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii din Timişoara s-au sesizat după ce în spaţiul public au apărut imagini cu mai mulţi tineri care trag cu două pistoale cu bile de plastic înspre pubele, iar la un moment dat au nimerit un copil de 12 ani. În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru lovire şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, miercuri, pe strada Polonă, în spatele unui bloc, un tânăr a folosit un pistol, cel mai probabil cu bile de plastic şi trăgea înspre nişte conserve, de faţă fiind mai mulţi copii.

”La nivelul secţiei s-a constituit o echipa operativă, care, în urma verificărilor, au stabilit următoarele: B.A de 17 ani se juca împreuna cu mai mulţi prieteni în spatele blocului unde locuieşte trăgând cu un pistol cu bile de plastic înspre nişte conserve aşezate pe tomberoanele din spatele blocului. Într-un moment de neatentie, a tras înspre Romenciu Flavius de 12 ani, care este vecin cu el, lovindu-l in zona capului fără a-i provoca leziuni”, transmite IPJ Timiş.

Mama copilului de 12 ani le-a declarat poliţiştilor că nu doreşte sa depună plângere pentru vătămarea băiatului său.

A fost anunţat procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru lovire şi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Sursa: news.ro

Foto: opiniatimisoarei.ro

Comentarii

comentarii