Acasă Eveniment Tinerii care fac drifturi la Stadionul „Dan Păltinișanu”, țintă pentru polițiștii locali...

Tinerii care fac drifturi la Stadionul „Dan Păltinișanu”, țintă pentru polițiștii locali din Timișoara. Amendă de 800 de lei pentru un alt șofer de BMW

DISTRIBUIȚI

În noaptea de duminică spre luni, 8 spre 9 mai, în jurul orei 03.00, un tânăr de 28 de ani, șofer de BMW, a fost surprins de polițiștii locali din Timișoara în timp ce își tura motorul și făcea drifturi în parcarea Stadionului „Dan Păltinișanu”. La fel și în alte cazuri, polițiștii locali l-au amendat cu 800 de lei.

„Turarea motoarelor și distracția prin derapaje și frânări bruște, de natură să tulbure liniștea locuitorilor orașului pe timp de noapte au devenit, se pare, distracție de weekend pentru unii tineri din Timișoara. (…) Reamintim că potrivit hotărârii de Consiliu Local, folosirea autovehiculelor cu turarea motoarelor și efectuarea de manevre prin derapaje, întoarceri bruște pe loc, accelerări și frânări bruște, pe domeniul public, în scop de divertisment și fără aviz, reprezintă contravenție și se sancționează cu amendă de la 800 la 2500 lei. Timișorenii care sunt deranjați de astfel de situații, le pot semnala la numerele de telefon ale Dispeceratului Poliției Locale Timișoara, 0256.968 sau 0256.246.112”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Comentarii

comentarii