Acasă Eveniment Tinerii cu probleme neuropsihitarice din Timişoara, sprijiniţi de Rotaract

Tinerii cu probleme neuropsihitarice din Timişoara, sprijiniţi de Rotaract

DISTRIBUIȚI

Tinerii cu probleme neuropsihitarice din Timişoara au primit un cadou inedit de Ziua Copilului. O sală de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică după cele mai înalte standarde europene a fost inaugurată chiar de 1 Iunie, la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică din Timişoara. Artizanii acestei lucrări au fost tineri rotarinei de la cluburile Rotaract Timişoara şi Rotaract Cetate.

Bani din licitaţii şi sponsorizări

Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică pentru copiii cu handicap din Timişoara a primit un ajutor nesperat din partea Cluburilor Rotaract şi Rotaract Cetate.
Tinerii rotarieni au reuşit, după un an de muncă, să adune aproximativ 13.000 de lei. Sumă care a fost investită în totalitate în amenajarea unei săli de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică pentru copiii cu Sindrom Down şi alte dizabilităţi neuropsihice din Timişoara.
Directoarea centrului, Ramona Suciu, avea în plan demult amenajarea unei astfel de săli. Banii nu au fost însă niciodată suficienţi… “Ne bucurăm foarte mult de rezultatul acestei iniţiative. Sala are o capacitate de 12 persoane şi este extrem de binevenită.
În 2006, aceleaşi cluburi au finanţat înfiinţarea unei săli de relaxare pentru copiii cu Sindrom Down şi alte dizabilităţi neuropsihice”, spune Ramona Suciu.
Tinerii de la cluburile Rotaract au reuşit să adune banii necesari după organizarea mai multor licitaţii cu obiecte de artă şi obţinerea unor sponsorizări pentru o cauză nobilă.

Comentarii

comentarii