Acasă Actualitate Tinerii social-democrați din Timișoara l-au adus din nou pe Moș Crăciun la...

Tinerii social-democrați din Timișoara l-au adus din nou pe Moș Crăciun la Centru de zi „Sfântul Ștefan”

DISTRIBUIȚI

Echipa Tineretului Social-Democrat (TSD) Timișoara a ajuns și în acest an la Centrul de zi Sfântul Stelian din Timișoara, ca de fiecare dată, împreună cu Moș Crăciun. Și acum, ca și în anii precedenți, copiii s-au bucurat nu numai de cadouri, cât și de vizită, spun reprezentanții organizației.

„Tradițiile trebuie respectate, iar pentru noi anul nu se poate încheia fără să-i vizităm pe acești copii minunați. În luna iunie le-am promis că ne vom revedea în iarnă iar astăzi ne-am ținut cu drag de această promisiune. Anul trecut, la începutul acestui proiect am decis că se va desfășura pe termen lung și vrem ca în continuare să fim alături de ei atât prin acțiuni de ajutorare, cât și prin actiuni educative, de dezvoltare. Pot spune că am dezvoltat o relație foarte bună atât cu cei mici cât și cu personalul de la Centrul de zi Sfântul Stelian și sper că această relație să rămână la fel de strânsă mulți ani de acum încolo”, transmite Turi Viorel, vicepreședinte TSD Timișoara.

„Venim cu drag de fiecare data la acești copii minunați. Suntem fericiți pentru că am reușit să ajungem și anul aceasta la ei împreună cu Moș Crăciun! TSD Timișoara l-a ajutat pe Moșul să pregătească cadourile și să le aducă copiilor. Emoțiile ne-au cuprins încă de la început, însă felicitările pregătite manual de către ei, pe care ni le-au dat în dar, ne-au lăsat fără cuvinte. Nu ne putem imagina un Crăciun fără ei”, spune și Răzvan Barta, președintele TSD Timișoara.

Comentarii

comentarii