Acasă Economic Ţiriac Imobiliare inițiază un proiect verde în Dumbrăviţa

Ţiriac Imobiliare inițiază un proiect verde în Dumbrăviţa

1597
DISTRIBUIȚI

Vineri, 22 noiembrie 2019, ora 10 , Ţiriac Imobiliare va demara primul pas în realizarea unui parc  destinat atat comunitatii Comunei Dumbravita cat si timişorenilor. Noua zonă verde va avea o suprafaţă de aproximativ 9.000 mp fiind amplasată pe strada Praga, în comuna Dumbraviţa.

Cu o experienţă de peste 25 de ani în dezvoltarea de proiecte imobiliare de tip rezidenţial, comercial, clădiri de business sau showroom-uri auto multibrand, Ţiriac Imobiliare, o companie cu capital integral românesc, va iniţia la Timişoara un proiect verde, un proiect pentru viitor şi pentru comunitate. Suprafaţa alocată pentru construirea acestui parc face parte dintr-un teren de 23 de hectare, cu PUZ aprobat, care prevede funcţiuni de tip rezidenţial, retail şi comercial.

”Continuând tradiţia companiei, pe o suprafaţă de aproximativ 9.000 mp, etapizat, se vor face amenajările necesare viitorului parc în care vor fi plantaţi peste 1.300 de arbori – stejar, fag, tei, carpen sau mesteacan –  într-o îmbinare armonioasă cu arbuşti şi plantele ornamentale mature.

Prima etapă va fi demarată în data de 22 noiembrie 2019 când se vor planta peste 650 de puieţi de stejar roşu, arbori cu creştere rapidă, rezistenţi la vânturi puternice, ce vor asigura  bariera verde de protecţie a parcului. Echipa Ţiriac Imobiliare alături de voluntari, reprezentaţi ai Primăriei locale şi Sam’s Green , compania câştigătoare a proiectului de design şi amenajare, vor ’’Planta viitorul”  în Dumbrăviţa.

Va continua  în primăvara anului viitor cea de-a doua etapă a plantărilor de arbori, arbuşti şi  înierbare urmată de lucrările de amenajare a zonelor pietonale”, se precizează într-un comunicat al companiei.

Comentarii

comentarii