Acasă Politica Titu Bojin: „Eu consider că vicepreședintele regional al PSD ar trebui să...

Titu Bojin: „Eu consider că vicepreședintele regional al PSD ar trebui să fie cel care stă, muncește și locuiește în zonă, pentru a putea fi alături de oameni”

205
DISTRIBUIȚI

titu bojinUPDATE: Ion Mocioalcă (deputat de Caraș-Severin) a fost ales vicepreședinte regional al PSD, pentru Regiunea Vest, învingându-l astfel pe pe Titu Bojin (președintele Consiliului Județean Timiș).

Președintele PSD Timiș, Titu Bojin, liderul Consiliului Judeţean Timiş, candidează alături de șeful PSD Caraș-Severin, deputatul Ion Mocioalcă, pentru același post la alegerile ce au loc sâmbătă în cadrul Congresului PSD de la Sala Palatului din București – vicepreședinte la nivelul Regiunii de Vest din cadrul PSD. Decizia va fi luată de către delegații social-democrați prezenți la congres din județele Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara.

Timişul are cel mai mare număr de delegați – 103. Din Arad sunt prezenți la congres 51 de delegați, 69 sunt din Caraș-Severin, iar din Hunedoara participă 73 de delegați social-democrați. Președintele PSD Timiș, Titu Bojin (liderul CJ Timiş), a fost desemnat de către colegii săi să candideze la funcția de vicepreședinte al PSD la nivelul Regiunii Vest.

„Este o funcție care îți dă posibilitatea să ai o viziune asupra întregii regiunii și să poți să și sprijini activitatea de acolo. Eu consider că vicepreședintele ar trebui să fie un om din zonă, să fie cel care stă, muncește și locuiește acolo pentru a putea fi alături de oameni pentru că, în principiu, de aceea a fost creată această funcție – ca să putem să ne ajutăm colegii din jurul nostru, din regiune”, a spus Titu Bojin.

 

Comentarii

comentarii