Acasă Politica Titu Bojin e gata să revină pe cai mari la PSD Timiş....

Titu Bojin e gata să revină pe cai mari la PSD Timiş. Adrian Pau se întreabă cum se vor împărţi posturile în filială

1090
DISTRIBUIȚI

Fost membru al PSD Timiş, actual fruntaş al Pro România, Adrian Pau este preocupat de soarta celui mai important partid actual din Parlamentul României. Care e viitorul filialei judeţene a social-democraţilor dacă trece moţiunea? Cum se vor împărţi funcţiile puţine între atâţia candidaţi cu dorinţă? Acestea sunt enigmele politice ale deputatului Pro România.

Va fi interesant la PSD Timiş, spune Adrian Pau, în perspectiva adoptării moţiunii de cenzură. Ex ALDE, Marian Cucşa, a primit propuneri de la unul dintre liderii partidiului la putere, pentru un post de deputat, iar Titu Bojin apare din nou la PSD, după înglobarea UNPR în partid. Locuri puţine, ambiţii mari, situaţie interesantă, spune Pau!

„Chiar sunt curios ce se va întâmpla la PSD, pentru că acolo este o practică și se continuă acea practică, care se pare că nu este constructivă deloc. Domnul Iordache a promis domnului Marian Cucșa un loc pe listele de deputați, unul sau doi la deputați. Păi ce facem în momentul de față cu Călin Dobra? Vine Titu Bojin, merge la consiliul județean, ce face Călin Dobra, că-s curios? Care-s parlamentarii Timișului? Este foarte greu să vii, indiferent despre cine este vorba, să vii tu Florin Iordache și să stabilești ce se întâmplă într-o organizație. Nu știu dacă a fost consultată organizația. cam așa arată scena politică în momentul de față vizavi de Timiș”, a declarat Adrian Pau.

Agitaţia e mare, aceasta şi după apariţia lui Bojin ca şi candidat la preşedinţia CJT.

„Domnul Bojin, știm foarte clar că și-a asumat, o spune cu voce tare acolo unde merge, și dacă o să-l întrebați, probabil că o să primiți același răspuns, dânsul își mai dorește o candidatură la consiliul județean, având în vedere că a fost aprobată fuziunea UNPR – PSD, în momentul de față, când va fi parafat cu totul, domnul Titu Bojin va fi membru cu drepturi depline al organizației PSD Timiș. este foarte clar. Dacă se va face un sondaj, domnul titu bojin are toate șansele să fie poziționat mai bine decât domnul Dobra. Spun asta pentru că și dacă ne aducem aminte, pe varianta USL, domnul Titu Bojin a avut în Timișoara 52%, mai mult decât domnul Robu. și a avut un rezultat destul de bun. este foarte greu ca cineva, în momentul de față, să-l depășească în notorietate pe domnul Bojin. Poate marian Cucșa…”, a mai subliniat Pau.

Comentarii

comentarii