Acasă Politica Titu Bojin mai aproape de revenirea în PSD? Social-democraţii au semnat...

Titu Bojin mai aproape de revenirea în PSD? Social-democraţii au semnat un parteneriat cu cei de la UNPR

699
DISTRIBUIȚI

Filialele judeţene ale PSD şi UNPR au ajuns, la finalul săptămânii la un acord în urma cărora au decis să colaboreze. În cadrul unei ședințe politice a Biroul Permanent Județean al PSD Timiș, ca urmare a discuțiilor purtate anterior cu reprezentanții filialei județene Timiș a UNPR, partidul condus de Viorica Dăncilă a hotărât semnarea unui protocol între cele două organizații județene.

Conform acestuia, UNPR Timiș va susține prin toate organizațiile locale existente la nivelul județului Timiș, la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019, candidatul PSD, Viorica Dăncilă.

„Ne bucură să vedem că filiale politice județene își manifestă susținerea candidatului PSD, Viorica Dăncilă, și implicit se îndreaptă spre PSD Timiș. Faptul că primim susținere și din partea altor partide politice demonstrează că PSD are candidatul cel mai potrivit pentru funcția de președinte al României, care a arătat în ultimii ani că vrea să lupte pentru români și știe cum să le aducă acestora bunăstarea. În acest sens, suntem deschiși și către alte organizații politice sau apolitice județene care doresc să își manifeste susținerea și îi așteptăm alături de noi în această campanie electorală.” a declarat Călin Dobra, președintele PSD Timiș.

PSD Timiş precizează că „acest protocol este valabil doar pentru perioada alegerilor prezidențiale din acest an”.

De curând, conducerea centrală a Partidului Social Democrat a decis să accepte demararea unei asemenea colaborări, un prim pas asupra a ceea ce ar putea fi o uniune între cele două formaţiuni. Vă reamintim că liderul UNPR Timiş, Titu Bojin, a condus ani buni de zile PSD Timiş nu a evitat niciodată să spună că nu i-ar displace să revină în acest partid. Bojin face parte şi din conducerea naţională a formaţiunii unde activează în prezent.

Comentarii

comentarii