Acasă Politica Titu Bojin: „Nu am putut să ciocnim un pahar de şampanie după...

Titu Bojin: „Nu am putut să ciocnim un pahar de şampanie după prezidenţiale, dar vom ciocni după ce câştigăm Primăria Secaş”

291
DISTRIBUIȚI
Alegerile pentru fotoliul de primar din una din cele mai mici comune timişene – Secaş -, naşte mari dispute politice. Fostul primar, pedelistul Cornel Miculescu, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, fiind revocat din funcţie de prefectul de Timiş. Astfel, în 22 august, locuitorii Secaşului sunt chemaţi la urne. Interesant este faptul că Secaşul a devenit, în ultima perioadă, una din cele mai atractive localităţi din Timiş, dacă e să ne luăm după faptul că buletinele de Secaş se înmulţesc considerabil.

 Şi mai interesant este că atât democrat-liberalii, cât şi liberalii şi social-democraţii acuză această creştere artificială a populaţiei micuţei comune timişene. Un alt aspect interesant, spun pesediştii timişeni, este că în ultima perioadă se lucrează de zor la înfrumuseţarea comunei. „Mă bucur pentru locuitorii din Secaş pentru că în ultima vreme se lucrează puternic în comună. Se renovează biserica, se lucrează la drumuri, se lucrează la birt, la partea de servire. Ghilimelele de rigoare le înţelegeţi, pentru că e campanie electorală”, spune Titu Bojin, preşedintele PSD Timiş, acuzând că forţele politice adverse aplică tot felul de tertipuri pentru atragerea voturilor secăşenilor. Cu toate acestea, Bojin se declară foarte sigur că PSD va da noul primar al Secaşului. ”Cred că vom câştiga fără probleme, din primul tur, alegerile din Secaş. Nu am putut să ciocnim un pahar de şampanie după prezidenţiale, dar vom ciocni după ce câştigăm Primăria Secaş. Candidata noastră este din Secaş, cu familie acolo şi este interesată de dezvoltarea comunei. Candidata PD-L este din Ghiroda şi are buletin de Secaş de doar trei luni”, declară, mai în glumă, mai în serios, Titu Bojin. 
 

Comentarii

comentarii