Acasă Administraţie Titu Bojin: „Pista de cicloturism de pe malul Begăi – o punte...

Titu Bojin: „Pista de cicloturism de pe malul Begăi – o punte de legătură între români şi sârbi”

262
DISTRIBUIȚI

pista cicloturism 23mai

În prezenţa prefectului Viorel Dogariu şi a preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, vineri, 23 mai, Administraţia Bazinală de Apă Banat (ABAB) Timişoara a demarat la Nodul Hidrotehnic de la Sânmihaiu Român lucrările la pista de cicloturism, de-a lungul râului Bega, în aval de Timişoara. Pista se va întinde până la graniţa cu Serbia.

„E un proiect fumos şi de suflet al meu pentru timişeni, care va deschide porţi. E o pistă de 37 de kilometri, până la graniţa cu Serbia. Pe lângă delectare şi practicarea sportului, vrem să fie şi o punte de legătură între români şi sârbi”, a declarat Bojin.

Pista va avea o lăţime de 3 metri, asfaltată pe o lățime de 2 metri, şi va fi interzisă cu desăvârşire circulaţiei autoturismelor, inclusiv a motocicletelor. Valoarea proiectului, coordonat de Mihaela Maghiar, este de peste 2 milioane de euro şi se va finaliza până cel târziu la sfârşitul anului 2014.

„Constructorul ne-a asigurat că va fi terminată în timp util”, a subliniat Luci Ervin, directorul ABAB. „E un proiect util şi funcţional”, a concluzionat prefectul Dogariu.

Comentarii

comentarii