Acasă Actualitate Titu Bojin și Adrian Popescu, candidații ALDE pentru CJT și Primăria Timișoara,...

Titu Bojin și Adrian Popescu, candidații ALDE pentru CJT și Primăria Timișoara, s-au întâlnit cu cetățenii în Piața Aurora

1287
DISTRIBUIȚI

Titu Bojin, candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș, din partea ALDE, Adrian Popescu, candidatul pentru fotoliul de primar al Timișoarei, și Marian Coandă, secretarul coordonator al partidului și candidatul pentru poziția de consilier județean, s-au întâlnit cu cetățenii în Piața Aurora, duminică.

Ei au fost însoțiți de viitorii consilieri județeni și locali și de o echipă numeroasă de voluntari.

Bojin, Popescu și Coandă au discutat cu timișorenii, le-au împărtășit programul lor politic și i-au asigurat că echipa ALDE Timiș este bine pregătită pentru a putea coordona județul și municipiul Timișoara, după 27 septembrie.  

De asemenea, săptămâna care tocmai a trecut, Titu Bojin și Marian Coandă s-au întâlnit cu cetățenii din Giroc, Jimbolia, Lovrin, Cenei.

Titu Bojin a explicat:

”Am ca direcții principale de acțiune pentru viitorul mandat de președinte al CJT: sănătatea, infrastructura, educația și descentralizarea, completată de reforma administrativă.

Voi continua să militez pentru susținerea capitalului românesc, pentru sprijinirea firmelor mici și mijlocii cu acționariat autohton. Mă bazez pe obiectivele pe care am reușit să le duc la bun sfârșit de pe pozițiile ocupate anterior, proiecte finalizate de care beneficiază întreg județul Timiș, care e motorul dezvoltării regiunii noastre.

Vă rog, cu respect, ca în 27 septembrie să veniți în fața urnelor și să votați așa cum considerați dumneavoastră. Împreună putem redescoperi spiritul comunității timișene. Toți avem nevoie!

Azi nimeni nu mai dorește să afle despre tot felul de realizări răsunătoare ale unora sau altora. Realizările care se vântură în fața cetățenilor nu sunt “pe persoană fizică”, ele sunt de fapt chiar ale cetățenilor, căci sunt făcute cu banii lor.

Azi cetățenii vor soluții clare și sustenabile la nevoile lor.
Asta înseamnă să ai în spate, așa cum noi avem, o echipă care să identifice nevoile comunității.

Deci trebuie să ai experiență, viziune, dedicație, corectitudine și, mai ales, echipă.  Haideți alături de noi, în 27 Septembrie putem decide pentru noi!”, este mesajul lui Titu Bojin, viitorul președinte al CJT.

”Oamenii cred în noi, fiindcă le-am explicat că vrem să-i punem pe ei, ca şi cetățeni, pe primul loc și administrația publică locală. Suntem convinși că vom reuşi să facem tot ceea ce ne-am propus, pentru binele și interesul oamenilor din Timiş, deoarece, noi, echipa ALDE, venim în fața dumneavoastră, cetățenii, cu un program politic care să fie în avantajul fiecărui cetățean, dar mai ales cu oamenii capabili să-l îndeplinească.

De exemplu, avem în program înființarea unui departament distinct, în subordinea  Consiliului Județean, compus din specialiști, care să asiste fiecare UAT din județ, să întocmească proiectele potrivite, să acceseze fondurile disponibile si inclusiv să asigure consultanță pentru întocmirea caietelor de sarcini în vederea licitării execuție”, este mesajul lui Marian Coandă.

Mesajul avocatului Adrian Popescu, în vârstă de 43 de ani timișorean, a fost următorul:

”Scopul depunerii candidaturii mele ca primar a fost acela de a ajuta şi mai multă lume. Adică, pe toţi timişoreni. Pentru că îmi doresc să fac ceea ce mă caracterizează.

Nu sunt la început de drum în politică şi sunt convins că experienţa acumulată până acum este utilă. Experienţa profesională de avocat combinată cu experienţa politică nu poate fi decât un succes.

Mă adresez vouă, cu respectul cuvenit, în termeni simpli. Pentru că sunt un om simplu. Un om care nu doreşte să fie superior nimănui. Simplitatea, corectitudinea şi loialitatea sunt cuvintele ce mă caracterizează. Sunt un om ambiţios şi iubitor de tot ceea ce înseamnă Timişoara şi cetăţenii ei.

Scopul meu este să ridic Tmişoara. Pentru că frumosul nostru oraş s-a dezvoltat prea puţin raportat la potenţialul ei. Iar asta nu o pot face singur, ci cu fiecare dintre dumneavoastră. Împreună cu dumneavoastră orice obiectiv este realizabil”.

Comentarii

comentarii