Acasă Actualitate TM2021 – apel pentru voluntari: IMPULS: Timișoara în (Re)Construcție

TM2021 – apel pentru voluntari: IMPULS: Timișoara în (Re)Construcție

465
DISTRIBUIȚI

Asociația Timișoara 2021 Capitală Europeană a Culturii face un apel pentru voluntari, în cadrul marelui proiectului IMPULS: Timișoara în (Re)Construcție.

”Orașul nostru se transformă, se reconstruiește. La fel ca el, și oamenii, și mentalitățile se schimbă. Timișoara 2021 are nevoie de tine! Hai să dai o mână de ajutor!.

Între 10 și 14 iulie, seara, e nevoie de sprijin pentru evenimentele ce vor avea loc în Piața Libertății, Piața Sf. Gheorghe și Piața Victoriei.

Căutăm voluntari care doresc să ajute la organizare, ei vor reconstrui scenele și vor fi adevărați constructori ai acestor momente artistice”, îndeamnă TM2021.

Doritorii pot completa un formular online pe site-ul nostru

În 5 iulie 2019, de la ora 16.00, TM2021 va fi la Centrul Multifuncțional Bastion pentru IMPULS: Timișoara în (Re)Construcție. Haideți și voi!

Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii în parteneriat cu Sezonul Româno-Francez (partener principal) și Institutul Francez din Timișoara organizează, în perioada 10-14 iulie, evenimentul IMPULS: Timișoara în (Re)Construcție, o serie de spectacole de teatru și de dans care vor sparge barierele clasicului, dar și întâlniri față în față cu artiștii.

Piața Victoriei, Piața Libertății, Piața Sfântu Gheorghe vor fi timp de 4 zile, scena unor momente inedite. Dansuri și jonglerii surprinzătoare, teatru experimental îi vor provoca pe timișoreni să urmărească spectacole ieșite din comun.

Comentarii

comentarii