Acasă Cultura TM2021 și OAR te îndeamnă să privești Timișoara în contextul pandemiei Covid19!...

TM2021 și OAR te îndeamnă să privești Timișoara în contextul pandemiei Covid19! Concurs de fotografie cu premii

1801
DISTRIBUIȚI

Prin campaniile Privește Orașul de până acum, timișorenii au fost încurajați să se exprime liber în raport cu spațiul public, prin fotografii, povești sau ilustrații. 

Campania Privește Orașul 2020 este organizată de Filiala Teritorială Timiș a Ordinului Arhitecților din România și Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii și implementată de echipa bienalei timișorene de arhitectură Beta.

Spațiul public, prin lentila campaniilor Privește Orașul, este văzut ca o sumă de amintiri, trăiri și proiecții, percepții personale și colective, ce împreună creează și definesc imaginea acestuia și a comunității sale.
Dar ce înseamnă spațiul public acum, în contextul pandemiei COVID-19? Este întrebarea la care sunt invitați cei interesați să răspundă participând la un concurs de fotografie desfășurat, în perioada 1 – 29 mai 2020, pe website-ul privesteorasul.com.

”Cele mai votate fotografii vor fi premiate la intervale de 7 zile, cu premii constând în produse de la parteneri locali, pe care noi îi susținem și cărora le mulțumim că rezistă în această perioadă dificilă.

Sorina Vazelina (ilustrație) și Ana Kun (text) au creat un personaj cu trăsături umane și voce proprie, care oferă inspirație tuturor celor care în această perioadă sunt în situația de reconsidera relația pe care o au cu spațiul public.

Acest personaj devine mesagerul campaniei Privește Orașul în contextul pandemiei COVID-19, așa că te invităm să urmărești ipostazele în care acesta se prezintă în mediul online”,  îndeamnă organizatorii OAR Timișoara și TM2021. 

Comentarii

comentarii