Acasă Cultura TM2023! Un nou eveniment muzical marca STPT, pe tramvaiul platformă din Piața...

TM2023! Un nou eveniment muzical marca STPT, pe tramvaiul platformă din Piața Unirii

DISTRIBUIȚI

În cadrul amplului program TM2023, în efortul Societății de Transport Public Timișoara de a da o nouă viață unui echipament tehnic de patrimoniu prin transformarea sa într-un mijloc de promovare a culturii, oferindu-i astfel o nouă utilitate și scop, va avea loc un nou eveniment muzical pe tramvaiul platformă din Piața Unirii.

După serile precedente de muzică clasică la chitară și de teatru, sâmbătă, 22 iulie, începând cu ora 20:00, STPT oferă publicului ocazia de a asculta muzică folk în interpretarea lui Adrian Ilie.

Originar din Ciclova Montana, dar cu zeci de ani de trai în Timișoara, Adrian Ilie a debutat pe scenele diferitelor festivaluri concurs de folk din școală, câștigând de fiecare dată premii pentru compoziții și interpretare artistică.

Este cântăreț și compozitor, muzica sa îmbinându-se perfect cu versurile unor poezii de dragoste sau cu tentă filosofică.

Piesele sale sunt difuzate la Radio Timișoara, Reșița și Craiova, la West City Radio sau la Rock FM.

Stilul muzical al lui Adrian Ilie este folk, dar este un folk modern, cu inflexiuni de pop și rock, muzica lui captând atenția și ducând cu gândul la iubire, la frumos și la visare.

Printre influențele sale muzicale se numără Poesis, Eric Clapton, Gary Moore sau Oscar Benton.https://www.youtube.com/@adrianiliemusic

 

Comentarii

comentarii