Acasă Actualitate Toată „lumea bună” din Poliția Locală Timișoara, premiată pentru activitatea din 2019

Toată „lumea bună” din Poliția Locală Timișoara, premiată pentru activitatea din 2019

3879
DISTRIBUIȚI

Săptămâna trecută, polițiștilor locali din Timișoara le-a fost premiată activitatea din 2019. Din lista cu cele 50 de nume care au primit plachete, nu au putut lipsi câteva care atrag atenția.

Printre acestea, se numără „pupila” lui Dorel Cojan, secretara șefului de la „Locală”, care de mai bine de un și jumătate este în concediu de creștere a copilului, șoferul primarului Nicolae Robu, dar și alți șefi de birouri și servicii care au mai intrat în atenția publicului în trecut.

Primul nume de pe listă este chiar Mihăilă-Velicu Georgina Dana, cunoscută drept „ doamna Gina”, „pupila” lui Dorel Cojan, directorul Poliției Locale. Pe listă, mai la final, ce-i drept, apare și soțul acesteia, Mihăilă-Velicu Răzvan Dacian.

Pe listă se mai regăsesc soții Țîrlui, Marius Ionuț și Nicoleta Oana Maria. El este șeful Biroului Patrulare Navală, ea a fost secretara lui Cojan. De un an și jumătate aceasta este în concediu pentru creșterea copilului, lucru care, totuși, nu oprit-o din a lua parte la colinda de Crăciun a Poliției Locale. Și cea care îi ține locul, participând și ea la colindă, Marținiac Marian, a fost, de asemenea, premiată.

Activitatea polițiștilor locali detașați la Primăria Timișoara, pare, de asemenea, că este foarte apreciată. Atât Paraschiv Vasile, șoferul lui Robu și șef al Serviciului Dispecerat și Control Acces, cât și Todirean Viorica, altă polițistă locală care își desfășoară activitatea la Primărie, au primit, și ei, plachete.

Nici alți șefi din Poliția Locală Timișoara nu „au scăpat” de premii. Au primit plachete: Știrb Aurel – șeful Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal, Tănase Dan Mircea – șeful Biroului Consultanță și Evidență Juridică, Staicu Iustinian – Sef Birou Organizare, Prevenire, Sinteza și Evidența Persoanei, Hada Ioan – șeful de la Resurse Umane, Strugariu Cosmin – șeful Serviciului Protecția Mediului, Blajin Marin – șeful Serviciului Juridic și Ardelean Valentin – șeful Serviciului Circulație Rutieră.

De asemenea, din câte se pare, un criteriu important pentru acordarea acestor plachete a fost prezența la colinda de Crăciun a Poliției Locale Timișoara, din moment ce mulți dintre cei premiați au luat parte și la acea activitate.

Până în acest moment, după mai multe insistențe, Poliția Locală Timișoara încă nu ne-a prezentat criteriile de acordare ale acestor plachete. De menționat că Seracin Daniela, șeful Biroului Comunicare, cea care se ocupă de relațiile cu presa, a fost, și ea, premiată.

Comentarii

comentarii