Acasă Actualitate Top trei cele mai bine plătite joburi din industria cazinourilor

Top trei cele mai bine plătite joburi din industria cazinourilor

DISTRIBUIȚI

Există un mit cum că joburile din industria de gambling nu sunt așa bine plătite, iar respectivii angajați mizează mult pe bacșișuri. Ei bine, există un sâmbure de adevăr, dar nu din privința salariului, ci a faptului că există jucători care lasă bacșiș dealerilor din cazinourile clasice. Însă industria cazinourilor nu înseamnă doar un om care împarte cărți la diferite mese de jocuri de noroc.

În sălile de cazinou, de exemplu, puteți găsi numeroase locuri de muncă care nu au legătură cu jocurile de noroc, cum ar fi manager de hotel sau manager de restaurant cazinou, manager de sală, director operațional, agent de pază etc.

Dacă vă gândiți la o carieră în industria jocurilor de noroc și căutați locuri de muncă bine plătite, ați ajuns în locul potrivit. În rândurile următoare veți afla ce locuri de muncă de cazinou sunt plătite mai bine.

Directorul de operațiuni este unul dintre cele mai responsabile locuri de muncă din cazinouri, dar și unul dintre cele mai bine plătite joburi. Ca responsabilități, directorul de operațiuni gestionează cazinourile și evenimentele cu dealeri live.

Întrucât meseria de directori de operațiuni este deosebit de solicitantă când vine vorba de responsabilități, toți cei care doresc să aplice pentru un astfel de post ar trebui să aibă o diplomă de licență. Mai mult decât atât, majoritatea locațiilor solicită candidaților să aibă o anumită experiență în afacerea cazinourilor (de obicei 10 ani). Potrivit datelor, directorii de operațiuni primesc în medie între 80 000 de dolari, dar salariul total anual poate depăși 150.000 de dolari cu tot cu bonusuri.

Managerul de tură este un alt job extrem de solicitant cu o mulțime de responsabilități, dar se întâmplă în sala de jocuri. În calitate de manager de tură, va trebui să supravegheați personalul din sala de jocuri și să vă asigurați că toată lumea oferă servicii de top clienților cazinoului. În plus, managerii de tură interacționează cu oaspeții și se asigură că politicile cazinoului sunt respectate.

Salariile variază între 50 000 de dolari și 70 000 de dolari pe an, la care se pot adăuga bonusurile de performanță. Cât despre experiență, cazinourile solicită minim 3 ani ca manager.

Managerul de securitate este în top trei cele mai bine plătite joburi din cadrul cazinourilor clasice. După cum sugerează și numele, managerii de securitate sunt responsabili pentru securitatea cazinoului. Munca managerilor de securitate include supravegherea personalului de securitate, dar și siguranța și securitatea bunurilor cazinoului și a celor prezenți în sala de jocuri. Potrivit statisticilor, managerii de securitate primesc aproximativ 63.000 de dolari pe an, dar cu bonusuri poate depăși 110.000 de dolari.

În schimb, cazinourile online, cum este Cazino ro, au alte joburi pentru că totul se întâmplă în mediul digital. Există un manager de securitate, dar e vorba de securitatea cibernetică. Există un director operațional, dar acesta gestionează activitățile pe platforma digitală, supraveghează ca toate jocurile să funcționeze și userii să nu întâmpine dificultăți în a practica jocurile. În online sunt și manageri de categorii de jocuri, care gestionează jocurile: funcționalitatea lor, dezvoltarea și adaptarea acestora.

Însă, în jurul unui cazinou online există și dezvoltatori web, graficieni, programatori, manageri de sisteme și servere, designeri de jocuri, specialiști SEO și multe altele. Aceste joburi sunt și ele destul de bine plătite, cu salarii ce pot ajunge până la 90000-10000 de dolari pe an.

În concluzie, dacă doriți un job în cadrul unui cazinou, este bine să vă gândiți care dintre ele se potrivește setului vostru de aptitudini și preferințe personale.

Comentarii

comentarii