Acasă Economic Tot ce trebuie să știți despre Samsung Galaxy S20 Ultra

Tot ce trebuie să știți despre Samsung Galaxy S20 Ultra

DISTRIBUIȚI

De ani de zile vedem cum Samsung lansează două versiuni ale telefoanelor sale flagship Galaxy S – un model obișnuit și un model Plus. Acest lucru s-a schimbat în 2020, când Samsung a îmbunătățit modelul Plus cu Samsung Galaxy S20 Ultra. Teoretic, acesta ar fi trebuit să fie cel mai bun dintre cei mai buni – regele tuturor telefoanelor.

Lansarea unui astfel de telefon a fost o mișcare curajoasă. Evident, pandemia COVID-19 părea că a spulberat speranțele Samsung pentru vânzări mari. Acum, la câteva luni după lansare, rămâne întrebarea: își merită Samsung S20 Ultra prețul?

În acest articol, vom discuta despre cum a performat acest telefon în ultimele luni. În cele din urmă, intenționăm să răspundem la principala întrebare: ar trebui să cumpărați astăzi un Samsung S20 Ultra?

Într-un cuvânt, Galaxy S20 Ultra este minunat. Nu este lipsit de compromisuri, dar telefonul este încă destul de incredibil, doar pentru îndrăzneala existenței sale. Iată ce a rezistat bine în ultimele luni.

Specificații generale

În general, Galaxy S20 Ultra se află încă aproape de vârful gamei, când vine vorba de specificații brute. Sigur, între timp a apărut Qualcomm Snapdragon 865 Plus, care este mai bun din punct de vedere tehnic decât versiunea non-Plus din Galaxy S20 Ultra. Există, de asemenea, telefoane cu baterii mai mari și afișaje cu rata de reîmprospătare mai mare. Totuși, ca pachet complet, ultimele luni nu au afectat în mod semnificativ reputația specificațiilor Galaxy S20.

Durata de viață a bateriei

Testele obiective de rezistență a bateriei au plasat Samsung S20 Ultra in top zece ale fiecărui dispozitiv testat, ca trei valori: durata totală de viață a bateriei, testarea mixtă a duratei de viață a bateriei (Wi-Fi, redare video etc.) și viteza de încărcare prin cablu (mAh / min). Rețineți că nu atinge slotul de top din nicio categorie anume, dar aterizarea în primele zece din toate trei valorile este extraordinară.

Durata de viață a bateriei pe Galaxy S20 Ultra este suficient de bună încât să nu vă faceți griji. Oricând îl scoateți din geantă sau buzunar pentru a face ceva, va fi întotdeauna pregătit. Din când în când, veți observa că bateria este descărcată și veți avea nevoie de un încărcător, dar acest lucru se întâmplă foarte rar, mai ales dacă nu îl folosiți intens, ca dispozitiv zilnic. Practic, durata de viață a bateriei pe Galaxy S20 Ultra este atât de bună încât literalmente nici nu vă veți gândi la asta.

Afişaj

La fel ca și durata de viață a bateriei, Galaxy S20 Ultra se află confortabil în primele zece categorii de testare a afișajului. Nu are cel mai bun afișaj global al anului, de până acum, dar este încă destul de incredibil.

De asemenea, afișajul are o rată de reîmprospătare de 120Hz. Acest lucru face ca tot ceea ce faceți la telefon să arate foarte bine, deși numai la rezoluție Full HD și nu la Full HD Quad de care este capabil dispozitivul.

Software

Skin-ul Android Samsung, cunoscut sub numele de One UI, este unul dintre cele mai bune disponibile. Samsung adoptă abordarea „chiuvetei de bucătărie” prin includerea unei opțiuni pentru aproape tot ce ați putea dori vreodată să faceți. Acest lucru ar putea fi copleșitor și haotic pentru unele persoane, dar nu puteți contesta puterea și controlul pe care vi le oferă. Asadar, pentru cei care cauta Samsung S20 Ultra, noi il recomandam cu incredere.

De la lansarea Samsung Galaxy S20 Ultra, Samsung a livrat o actualizare majoră a skin-ului Android cunoscut sub numele de One UI 2.5. Acest lucru i-a adus modelului Galaxy S20 Ultra unele dintre cele mai bune caracteristici ale nou-lansatului Samsung Galaxy Note 20 Ultra. De asemenea, Samsung s-a angajat să livreze 3 ani de upgrade-uri Android, ceea ce înseamnă că ar trebui să ne așteptăm ca Android 11, Android 12 și, eventual, chiar și Android 13 să aterizeze pe S20 Ultra.

Experiența software de pe acest telefon are puțini rivali. Da, One UI este puțin complex pentru unele gusturi, dar majoritatea utilizatorilor vor fi mai mult decât mulțumiți de netezimea, caracteristicile și fiabilitatea sa.

Comentarii

comentarii