Acasă Actualitate Tot mai puține persoane se vaccinează împotriva COVID-19. Joi, în Timiș, au...

Tot mai puține persoane se vaccinează împotriva COVID-19. Joi, în Timiș, au fost sub 850

248
DISTRIBUIȚI

În prima zi din iulie, doar 847 de persoane s-au vaccinat împotriva COVID-19 în centrele din județul Timiș. Dintre acestea, 327 și-au făcut rapelul cu vaccinurile Pfizer, Moderna sau AstraZeneca. Tot 327 au finalizat schema de imunizare primind singura doză de Johnson&Johnson necesară. De joi până vineri, din nou, nu au fost raportate reacții adverse.

Între 27 decembrie – debutul campaniei de vaccinare – și 1 iulie inclusiv, în Timiș au fost administrate 391.366 de doze de vaccin împotriva virusului SARS-CoV-2. Numărul persoanelor care au finalizat schema de imunizare este de 200.283, iar cel al persoanelor care au primit doar prima dintre cele două doze, de 8.554. Din totalul vaccinărilor făcute, reacții adverse au apărut în 150 de cazuri, adică în proporție de 0,03%.

„Vaccinarea este soluția optimă pentru imunizarea împotriva COVID-19, alături de celelalte obligații ce ne revin: respectarea regulilor şi a măsurilor igienico-sanitare (purtarea măştii, spălatul pe mâini şi distanţarea fizică)”, transmit reprezentanții DSP Timiș.

Comentarii

comentarii