Acasă Actualitate Toți copiii îl merită pe Moș Crăciun. Dăruiește Bucuria Crăciunului!

Toți copiii îl merită pe Moș Crăciun. Dăruiește Bucuria Crăciunului!

DISTRIBUIȚI

Campania Dăruiește Bucuria Crăciunului continuă și în acest an. Toți cei care doresc să le lumineze sărbătorile de iarnă unor copii care provin din familii defavorizate sunt invitați să se alăture inițiativei.

Dăruiește Bucuria Crăciunului se adresează, în 2019, unor copii isteți foc și cuminți, care luptă zi de zi să evolueze și să își transforme obstacolele în oportunități. Sunt 32 de pitici curajoși, elevi în comuna Berliște, județul Caraș-Severin și care după activitățile de la grădiniță sau de la școală își continuă învățarea la Centrul de Educație Berliște, sprijinit de Asociația Bardeau și Primăria Berliște. Acești copii mai puțin răsfățați de soartă merită să simtă bucuria Crăciunului, la fel ca noi toți. “Fiecare copil contează! Fii mai bun de Crăciun, dăruiește din suflet ca să bucurăm copiii din regatul nostru, Centrul de Educație Berliște”, este îndemnul Ancuței Bognar, profesor la Școala Gimnazială Berliște.

Campania își propune să strângă cadouri pentru acești copii, personalizate în funcție de vârstă, pe care le vor regăsi într-o cutie de pantofi. Ceva călduros pentru iarnă, gustul dulce al unui baton de ciocolată cu lapte, o jucărie, lucruri care să îi ajute să își exprime creativitatea.

Micuții sunt sprijiniți în călătoria lor spre cunoaștere de Asociația Bardeau. “Educația este cea mai puternică armă pe care copiii o pot folosi pentru a schimba lumea”, spune Andreea Nicolescu, președintele Asociației Bardeau, citându-l pe Nelson Mandela.

“Apărăm drepturile copilului. Ne-am propus și vom reuși să le oferim acces la educație, protecție, informație, nutriție, asistență medicală, indiferent de situația socială. În Centrul de Educație Berliște, toți copiii au aceleași drepturi, sunt tratați cu dragoste, respect și compasiune”, afirmă Claudia Bardeau, membru fondator Asociația Bardeau.

Donatorii sunt rugați să acceseze bucuriacraciunului.ro și pagina de Facebook – Bucuria Crăciunului: http://bit.ly/BucuriaCrăciunului ca să afle toate detaliile cu privire la modul în care se pot alătura campaniei, conținutul cutiei de pantofi și vârstele copiilor care îl așteaptă pe Moș Crăciun. 

În cadrul aceleași campanii, prichindeilor de la Centrul de Educație Berliște le mai este pregătită încă o surpriză. În luna decembrie, ei vor face o excursie în Timișoara, unde vor descoperi emoția sărbătorilor printr-o vizită la Târgul de Crăciun și vizionarea unui film la cinematograf.

Campania Dăruiește Bucuria Crăciunului a demarat în 2014. În fiecare an, donatorii au adoptat câte o scrisoare pe care copiii mai puțin norocoși i-au scris-o lui Moș Crăciun.

Dăruiește Bucuria Crăciunului se va încheia în 15 decembrie, atunci când toate cadourile vor fi ajuns la copii.

Campania este organizată de agenția de publicitate Atu Advertising și de către Asociația Bardeau.

Comentarii

comentarii