Acasă Politica Totul pentru alegeri, totul pentru victorie

Totul pentru alegeri, totul pentru victorie

836
DISTRIBUIȚI

Pentru liderul liberalilor timişeni, Nicolae Robu, importanţa câştigării alegerilor europarlamentare este esenţială nu atât pentru accederea în forurile de la Bruxelles, cât pentru câştigarea prezidenţialelor din toamnă, în care PNL îl susţine pe Klaus Iohannis pentru un nou mandat.

“PNL TREBUIE SĂ CÂŞTIGE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE! NU ATÂT PENTRU ELE ÎNSELE, DEȘI, DESIGUR, ESTE IMPORTANT CINE REPREZINTĂ ŢARA LA BRUXELLES, CI MAI ALES ÎN PERSPECTIVA ALEGERILOR PREZIDENŢIALE”, spune Nicolae Robu pe pagina sa de facebook.

“Acesta-i motivul pt care eu, un Primar, acolo, în plus Preşedinte de Filială PNL, sunt atât de preocupat de aceste alegeri. Sunt astfel, înainte de orice, ca român căruia îi pasă de ţara lui! Ştiu că unii concetăţeni care l-au votat pe Klaus Iohannis sunt nemulţumiţi de prestaţia lui ţi, fără îndoială, o ştie şi Domnia Sa. Dar, haideţi să analizăm această prestaţie la rece şi-atunci o vom înţelege mai bine. Până una-alta, Klaus Iohannis a reprezentat România cu demnitate, vertical, cu fruntea sus! Vede oricine că este tratat cu respect peste tot! Cu el Preşedinte, României nu i s-a întâmplat nimic rău. Dimpotrivă, România şi-a consolidat poziţia în Uniunea Europeană, dar, extrem de important mai ales în vremurile pe care le trăim, şi în NATO şi în planul relaţiilor bilaterale. Aşadar, să rămânem alături de Preşedintele Iohannis, să-l susţinem pentru un nou mandat, pentru binele României!

Desigur, meciul numit ‘prezidenţiale’ se joacă într-o mulţime de runde. Europarlamentarele reprezintă doar una din ele. Dar una extrem de importantă! Desigur, un meci, oricare-ar fi el, poate fi câştigat şi de la 0 – 1 şi chiar de la 0 – X, cu X>1, dar, e mult mai uşor de la 1 – 0 !

Stimaţi colegi PNL-işti, haideţi să facem ca PNL, partidul susţinător -se întrevede unicul!- al Preşedintelui Klaus Iohannis, să intre în campania pentru prezidenţiale de la 1 – 0!”, îndeamnă Nicolae Robu.

Comentarii

comentarii