Acasă Cultura Tour omagiu Toto Cutugno cu „L’Italiano Orchestra”, la Timișoara

Tour omagiu Toto Cutugno cu „L’Italiano Orchestra”, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

După succesul primului concert la Cluj-Napoca, pentru anul 2024 se pregătește un tour omagiu Toto Cutugno cu „L’Italiano Orchestra”, la Timișoara, în 20 mai, dar și în alte orașe din România.

Omagiu lui Toto Cutugno este singurul tribut oficial recunoscut de familia artistului unul din cei mai faimoși și cunoscuți artiști italiani. Va fi un spectacol omagiu marelui artist care a scris istoria muzicii italiene – cu participarea unuia din membrii familiei pentru o surpriză plăcută publicului din România.

Concertul va prezența cele mai mari hituri ale lui Toto Cutugno interpretate de o trupa formată din muzicieni profesioniști din Italia care au colaborat cu marele Toto – L’Italiano Orchestra.

De altfel, în cele 2 ore de spectacol vor fi și momente în care anecdote și situații care nu sunt cunoscut la care a participat Toto!

Particularitatea este că vocea trupei – Gianluca Fiorentino , muzicianul care a avut privilegiul de a colabora și susține concerte cu Toto, are un timbru vocal foarte asemănător și îi va determina pe spectatori să retrăiască senzațiile de a fi alături de Toto pe scenă. Un spectacol unic realizat pentru a retrăi împreună momente de magie – magia muzicii lui Toto Cutugno!

L’Italiano Orchestra a decis să dedice în mare parte viitoarele sale spectacole marelui artist, cel cu care de-a lungul timpului s-a întâlnit în diferite concerte, având onoarea de a împărți scenă împreună.

Va fi un spectacol plin de muzică și amintiri povestite cu mândrie, drag și emoție de cei din L’Italiano Orchestra.

”Toto Cutugno a arătat de nenumărate ori cât de mult iubește România, motiv pentru care dorim să onorăm și aici muzică lui”, susțin organizatorii.

 

Comentarii

comentarii