Acasă Actualitate Trafic deviat din cauza lucrărilor de asfaltare în desfășurare pe strada Albăstrelelor

Trafic deviat din cauza lucrărilor de asfaltare în desfășurare pe strada Albăstrelelor

DISTRIBUIȚI

Ca urmare a lucrărilor de asfaltare în desfășurare pe strada Albăstrelelor, sectorul cuprins între strada Tata Oancea și strada Canalul Bega, traseul liniilor Expres 8 și 21 va fi deviat după cum urmează:   

  • în data de10.2023, autobuzele alocate liniei Expres 8 vor circula de pe strada Albăstrelelor direct pe strada Tata Oancea (fără a mai ajunge pe strada Canalul Bega), unde vor întoarce în fața școlii și vor folosi vechea stație “Școala Plopi”. De pe strada Tata Oancea vor urma traseul strada Demetrescu – strada Albăstrelelor – Calea Moșnitei și vor reveni pe traseul cunoscut. Se vor pierde stațiile “Albăstrelelor”, colț cu strada Canalul Bega, “Jokai Mor” și “Corneliu Popescu”. Autobuzul liniei 21 va avea traseul cunoscut până în stația “Școala Plopi” (stație existentă), va întoarce după clădirea școlii ( pe strada Jules Verne – strada Demetrescu – strada Albăstrelelor – strada Tata Oancea) și va continua pe strada Tata Oancea – strada Martir Cornel Popescu – strada Canalul Bega, cu revenire ulterioară pe traseul existent. Se va pierde stația “Albăstrelelor”, colț cu strada Canalul Bega.
  • în data de 10.2023, mijloacele de transport de pe liniile E8 și L21 vor circula pe traseele cunoscute, strada Albăstrelelor urmând a fi deschisă pe toată lungimea,
  • în perioada10.2023 – 28.10.2023, strada Albastrelelor, tronsonul cuprins între strada Tata Oancea și strada Canalul Bega se va reînchide pentru asfaltari. În aceste condiții, mijloacele de transport de pe liniile E8 și L21 vor circula deviat ca și în data de 20.10.2023.

Comentarii

comentarii