Acasă Actualitate Trafic restricționat, de joi dimineață, pe Aleea F.C. Ripensia

Trafic restricționat, de joi dimineață, pe Aleea F.C. Ripensia

DISTRIBUIȚI

În după-amiaza zilei de joi, 30 martie, undeva pe la ora 17.00, Primăria Timișoara a anunțat că se impun restricții pe Aleea F.C. Ripensia… începând din dimineața aceleiași zile, de la 08.30. Revenind la subiect, vorbim de două etape de închideri. În prima fază, de joi dimineață până sâmbătă seară, pe banda 2 și 3. Ulterior, de marți dimineață până vineri seară, în zona intersecției cu strada Surorile Martin Caceu, pe tot sensul de circulație dinspre Podeanu.

Iată care ar fi, mai exact, și celelalte întreaga hotărâre a Comisiei de Circulație:

„În vederea așternerii stratului de mixturi asfaltice pe Aleea F.C. Ripensia, pe tronsonul cuprins între str. Surorile Martir Caceu și str. 1 Decembrie 1918, se impune restricționarea traficului rutier, astfel:

Etapa 1

– Restricționarea traficului pe banda 2 și 3 pe F.C. Ripensia, tronsonul cuprins între str. Surorile Martir Caceu și str. 1 Decembrie 1918, în perioada 30.03.2023 (ora 08,30)-01.04.2023 (ora 19,00);

Menționăm faptul că circulația se va desfășura pe prima bandă, respectiv prin parcarea situată pe F.C. Ripensia (două benzi pe sens).

Etapa 2

– Restricționarea traficului pe Aleea F.C. Ripensia, în zona intersecției cu str. Surorile Martir Caceu, prin închiderea sensului de circulație dinspre str. Aurel Păunescu Podeanu spre Aleea F.C. Ripensia, respectiv devierea traficului rutier pe str. Bucegi, precum și înființarea unei treceri pentru pietoni cu caracter provizoriu pe str. Surorire Martir Caceu în zona intersecției cu Aleea F.C. Ripensia, în perioada 03.04.2023(ora 08,30)-07.04.2023 (ora 19,00);

În cazul în care condițiile meteo nu vor permite definitivarea lucrărilor, se va decala perioada”.

Iată cum ar acestea reprezentate și grafic:

  • Etapa I:
  • Etapa II:

Comentarii

comentarii