Acasă Eveniment Traficul pe DN 7, blocat după ce un tir s-a răsturnat

Traficul pe DN 7, blocat după ce un tir s-a răsturnat

232
DISTRIBUIȚI

tir rasturnatTraficul pe DN 7, între oraşele Pecica şi Nădlac din judeţul Arad, este blocat, marţi, după ce un tir încărcat cu mase plastice s-a răsturnat pe şosea din cauza poleiului, circulaţia dinspre Vama Nădlac fiind deviată pe autostradă.
Accidentul a avut loc, luni dimineaţă, pe DN 7, în apropiere de oraşul Nădlac, după ce un tir încărcat cu mase plastice, care urma să iasă din ţară, s-a răsturnat pe şosea, ocupând cele două benzi de circulaţie. O parte din marfa transportată, respectiv granule de mase plastice, a fost împrăştiată pe asfalt.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, şoferul a fost rănit uşor şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului, refuzând să fie transportat la spital. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene, Ovidiu Liber, a declarat că drumul era acoperit cu polei, iar şoferul nu ar fi adaptat viteza.
Din cauza blocajului, traficul spre şi dinspre Vama Nădlac a fost deviat pe autostradă, între Pecica şi Nădlac, tronson deschis circulaţiei în luna decembrie. Poliţiştii spun că traficul pe DN 7 va fi reluat cel mai devreme în jurul prânzului, pentru că tirul trebuie ridicat cu o macara de mare capacitate, iar şoseaua trebuie curăţată.

Comentarii

comentarii