Acasă Actualitate Traficul rutier va fi restricționat pe strada Avram Imbroane

Traficul rutier va fi restricționat pe strada Avram Imbroane

DISTRIBUIȚI

Circulația rutieră va fi restricționată, de miercuri, timp de câteva zile, pe tronsonul cuprins între strada Gheorghe Adam și accesul auto la RETIM, pe sensul de mers spre strada Măcin. Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Timișoara, la solicitarea Aquatim, a aprobat restricționarea etapizată a traficului rutier pe strada Avram Imbroane, pe tronsonul cuprins între străzile amintite.

Astfel, într-o primă etapă, în perioada 22.11.2023 – 29.11.2023, traficul rutier va fi restricționat pe tronsonul cuprins între strada Gheorghe Adam și accesul auto la RETIM, pe sensul de mers spre strada Măcin. Traficul se va realiza în continuare pe câte o singură bandă pe sens. Vor fi afectate locurile de parcare aferente tronsonului sus menționat, pe partea dreaptă a sensului de mers.

Primăria Timișoara solicită sprijinul rezidenților zonei afectate pentru a lăsa locurile de parcare libere, astfel încât lucrările să se desfășoare în parametri normali.

Ulterior, în a doua etapă, în perioada 29.11.2023 – 15.12.2023, circulația rutieră va fi restricționată pe tronsonul cuprins între accesul auto la RETIM și accesul auto la Ocolul SIlvic, pe sensul de mers spre strada Măcin. Traficul se va realiza în continuare pe câte o singură bandă pe sens. Vor fi afectate locurile de parcare aferente tronsonului sus menționat, pe partea dreaptă a sensului de mers.

Măsurile sunt necesare în vederea continuării lucrărilor la rețeaua de apă și canalizare, lucrări ce fac parte din obiectivul “CL12: Execuție rețele de apă și canalizare, Timișoara Nord Lot 2”.

Comentarii

comentarii