Acasă Eveniment Tragedie în familia manelistului Culiță Sterp. Ionică, vărul cântărețului, s-a sinucis la...

Tragedie în familia manelistului Culiță Sterp. Ionică, vărul cântărețului, s-a sinucis la Sânandrei, după ce a fost părăsit de iubită

DISTRIBUIȚI

Tragedie în familia lui Culiță Sterp! Ionică, verișorul artistului, s-a sinucis pe data de 17 mai. După despărțirea de iubită, tânărul de doar 30 de ani nu a mai putut suporta durerea și și-a pus capăt zilelor. Apropiații sunt distruși de durere.

La ora 10:00, autoritățile au fost alertate cu privire la decesul unui tânăr din localitatea Sânandrei din Timiș. Însuși mama bărbatului a fost cea care a auzit împușcătura și l-a găsit pe bărbat prăbușit, în dormitor. Oamenii legii s-au deplasat imediat la locul faptei, dar a fost mult prea târziu pentru a-l putea salva.

Sursele din anchetă susțin faptul că ar fi lăsat un mesaj de „adio” pe o rețea de socializare către fosta iubită. Decepția în dragoste l-ar fi împins spre gestul extrem.

„La data de 17.05.2023,în jurul orei 10:00, polițiștii Secției 3 Rurale Sânandrei au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost găsit decedat la domiciliul său din localitatea Sânandrei, județul Timiș.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, bărbatul s-ar fi împușcat în cap cu arma de vânătoare deținută legal.A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Zilele acestea, Ileana Sterp fost invitată la emisiunea „În Oglindă”, unde a făcut dezvăluiri dureroase din viața de familie. Sora cea mare a lui Culiță Sterp a vorbit abia acum despre plecarea părintelui și cât de tare a fost afectată la vremea aceea.

„Țin minte perfect. Eram la poartă, spălam niște covoare cu furtunul, și l-am văzut venind, foarte nervos. Am văzut că ceva nu e bine. Avusese o discuție cu fratele meu, Culiță, tocmai din motivul că noi nu mai eram de acord cu violența, cu înjurături, lucruri negative din partea lui spre mama. Avuseseră ei, în ziua respectivă, o discuție mai urâtă, aș spune. Tata atât de tare s-a enervat, s-a supărat, încât a venit acasă, a intrat în casă, și-a luat documentele, actele, câteva haine, și o țin minte pe mama că a ieșit după el.

I-a zis: ‘Te rog, stai, ce faci, unde pleci? Ce s-a întâmplat?’. Țin minte că era atât de tăcut… nu voia să zică nimic. La un moment dat a zis niște vorbe urâte, s-a urcat în mașină și a plecat. Și asta a fost. Noi nu ne-am gândit o secundă că nu se mai întoarce, având în vedere că nu era la prima plecare”, a povestit Ileana Sterp, în podcastul lui Mihai Ghiță.

Sursa: cancan.ro

Comentarii

comentarii