Acasă Actualitate Tragedie în lumea dansului sportiv. Valentin Illeș, vicepreședintele Federației Române de Dans...

Tragedie în lumea dansului sportiv. Valentin Illeș, vicepreședintele Federației Române de Dans Sportiv, a murit într-un cumplit accident de circulație în Ungaria

DISTRIBUIȚI

Valentin Illeş, vicepreşedintele FR de Dans Sportiv, a decedat în Ungaria, în urma unui accident rutier cumplit, în dimineaţa zilei de 3 octombrie, informează poliţia maghiară.

Conform informațiilor actuale, la data de 3 octombrie 2023, la ora 4:35, pe autostrada M5, la kilometrul 91 pe direcția către Budapesta, un autoturism a intrat în coliziune cu parapetul interior al benzii din motive încă necunoscute, apoi a rupt parapetul și a intrat în coliziune cu un camion care venea din direcția opusă.

În urma impactului, camionul a rupt și el parapetul interior și a intrat în coliziune cu un alt autoturism care venea din direcția opusă. În urma accidentului, o persoană a suferit răni atât de grave încât a decedat la fața locului”, a fost mesajul poţiţiei din Ungaria, conform sursei citate.

Sportivul de 49 de ani era căsătorit şi avea doi copii. Valentin a fost unul dintre cei mai cunoscuţi oameni din dansul sportiv din România. El a şi fondat un club de dans sportiv de performanţă, Bolero Timişoara.

Pe Social Media, sute de mesaje emoţionante au curse în timpul zilei de 3 octombrie. Fiica sa Diandra a avut un ultim mesaj cutremurător, scrie As.ro.

„Ce ai face moarte de-ai fi şi ai avea tată şi ar muri? Sunt atât de mândră că am avut şansa să fiu copilul tău, atât cât a fost. Nu vreau să mă cert cu Dumnezeu, să-L întreb de ce nu ţi-ai văzut nepoţii, să-L întreb de ce nu mai pot să te ating, să-L întreb de ce nu o să pot să alerg spre tine când o să ies campioană mondială.

Mă împacă doar gândul că ai trăit o viaţă cum ai vrut tu, o viaţă de ţigan, pe drumuri, cu muzică, cu dans, cu oameni. O să fac tot ce îmi stă în putere să trăieşti prin bine. Cât timp mai sunt aici, nu o să te uite nimeni. O să te fac mândru. Te iubesc şi ne vedem în curând”, a scris Diandra pe Facebook.

Comentarii

comentarii