Acasă Eveniment Tragedie în Timișoara! Un fost sportiv a murit la bazinul Dacia, sub...

Tragedie în Timișoara! Un fost sportiv a murit la bazinul Dacia, sub privirile îngrozite ale martorilor

DISTRIBUIȚI

Un fost sportiv a murit la bazinul Dacia, din Timișoara, pe care obișnuia să îl frecventeze. Tânărul a intrat în apă și nu a mai ieșit la suprafață.

Incidentul șocant a avut loc marți, în jurul orei 19:00. Tânărul a intrat să înoate și nu a mai ieșit la suprafață. Un antrenor l-a scos pe tânăr din bazin și i-a aplicat manevrele de resuscitare. La fața locului au ajuns imediat autoritățile. Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare, echipajul medical a fost nevoit să constate decesul tânărului.

Potrivit primelor date, pe corpul tânărului nu au fost identificate urme de agresivitate. Anchetatorii ar lua în considerare ipoteza unei morți survenite în urma unui infarct. Autoritățile așteaptă rezultatele necropsiei pentru a stabili cu exactitate care a fost cauza decesului.

”Bazinul de înot din zona Dacia este închis astăzi, 29 mai 2024, în urma tragicului incident produs aseară, când un tânăr în vârstă de 31 ani și-a pierdut viața. Ne exprimăm întreaga compasiune și transmitem condoleanțe familiei și apropiaților săi.

Tânărul era înscris în programul ,,Mișcarea pentru sănătate”, care se derulează conform orarului stabilit prin HCLMT nr. 631 din 23.12.2019.  

Din păcate, manevrele de resuscitare nu au dat rezultate, bărbatul fiind declarat decedat. Acesta a fost preluat de Institutul de Medicină Legală pentru stabilirea cauzei decesului, iar reprezentanții poliției au demarat cercetări. Nu deținem deocamdată alte informații.

Primăria Timișoara colaborează cu instituțiile abilitate pentru a facilita derularea cercetărilor. Totodată, se va declanșa o verificare internă, pentru a se stabili dacă au fost respectate toate normele procedurale și de siguranță privind desfășurarea programului de sport”, a transmis Primărie Timișoara. 

Comentarii

comentarii