Acasă Eveniment Tragedie la Giroc. Un bărbat care se ocupa cu artificiile la o...

Tragedie la Giroc. Un bărbat care se ocupa cu artificiile la o nuntă a decedat, după ce materialul pirotehnic i-a explodat în faţă

995
DISTRIBUIȚI

Un bărbat care urma să manevreze artificiile la o nuntă, la restaurantul Flonta din localitatea Giroc, a decedat în noaptea de duminică spre luni, după ce materialul pirotehnic i-a explodat în faţă chiar sub ochii copilului său pe care l-a adus să urmărească focul de artificii.

Potrivit poliţiştilor, un bărbat de 38 de ani a decedat în noaptea de duminică spre luni în timp ce încerca să execute manevrele pentru un foc de artificii la o nuntă care a avut loc în localitatea Giroc de lângă Timişoara.

Bărbatul venise cu copilul său pentru ca acesta să poată urmări şi el focul de artificii. În momentul în care încărcătura i-a explodat în faţă, fiul său a privit îngrozit.

Martorii au sunat imediat la numărul de urgenţe 112, iar la faţa locului au sosit echipaje de poliţie şi ambulanţe, dar şi pompieri. Bărbatul a fost resuscitat mai multe minute, însă medicii au declarat decesuul.

Se pare că artificierul a stat prea aproape de încărcătura pirotehnică, în timpul pregătirilor, iar o defecţiune a produs explozia.

Copilul a fost preluat de medici, în stare de şoc, fiindu-i administrate calmante.

Poliţiştii au deschis dosar penal în acest caz pentru nerespectarea şi neluarea măsurilor de securitate în muncă.

 

Comentarii

comentarii