Acasă Eveniment Tragedie la o nuntă din vestul țării

Tragedie la o nuntă din vestul țării

1613
DISTRIBUIȚI

Un eveniment nefericit a avut loc la ceea ce trebuia să fie cel mai important eveniment din viața a doi tineri însurăței. Unul dintre invitați a suferit un infarct și s-a prăbușit chiar în timpul nunții.

Totul s-a întâmplat la o sală de evenimente din localitatea arădeană Călugăreni, acolo unde o nuntă a devenit un coșmar.

Astfel, în jurul orei 22:55, unul dintre invitați, un bărbat, s-a prăbușit într-o clipită. Acesta a fost luat pe brațe și dus în fața sălii, unde era mai puțină agitație și mai puțină aglomerație.

În primă fază, acestuia i-au fost aplicate manevre de resuscitare de către o tânără studentă la Medicină, apoi de către doi medici aflați la petrecere, iar în final mai mulți medici de pe echipajul de Ambulanță sosit la fața locului s-au zbătut să-l readucă la viață.

În total, zecile de minute în care bărbatul a fost resuscitat însumează mai bine de o oră, acesta suferind infarctul la aproximativ ora 22:55, apoi fiind resuscitat de primele trei persoane preț de aproximativ 10-15 minute, după care manevrele de resuscitare fiind operate de către echipajul Serviciului de Ambulanță Județean Arad până la ora 23:54, atunci când bărbatul a fost pus pe o targă și urcat în ambulanță pentru a fi transportat la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean Arad.

Acesta a fost declarat decedat în cele din urmă, lupta dintre viață și moarte s-a încheiat pe drumul spre spital, chiar în ambulanță.

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii