Acasă Eveniment Tramvai deraiat la Gara de Nord din Timișoara, joi după-amiază

Tramvai deraiat la Gara de Nord din Timișoara, joi după-amiază

DISTRIBUIȚI

Joi după-amiază, în bucla de la Gara de Nord din Timișoara, un tramvai a deraiat. După producerea incidentului, cât timp au intervenit angajații STPT, la fața locului au sosit și polițiștii rutieri care au dirijat traficul, tramvaiul deraiat blocând sensul de mers spre Pasajul Jiul. A fost afectată și circulația tramvaielor, cele care aveau în mod normal capăt de linie la gară fiind nevoite să întoarcă la bucla de pe bulevardul Dâmbovița.

„În aceste condiţii, toate tramvaiele care au capăt de linie la Gara de Nord (1, 4, 8 și 9) întorc în bucla din bulevardul Dâmboviţa. Până la remedierea situației, legătura între Gara de Nord și bulevardul Regle Carol I va fi făcută prin intermediul a două minibuze. Ne cerem scuze pentru inconvenientele create şi vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru remedierea rapidă a deraierii”, au transmis, cu puțin înainte de ora 16.00 reprezentanții STPT.

La fața locului au fost prezente și două ambulanțe SMURD, însă acestea au fost solicitate să intervenă pentru a resuscita un șofer care a suferit un infarct la volan. Nu a fost nevoie de intervenția pompierilor la eventuale descarcerări produse de deraiere, ne-au spus reprezentanții ISU Timiș.

 

Comentarii

comentarii