Acasă Actualitate Tramvaiele noi, mizerii vechi

Tramvaiele noi, mizerii vechi

DISTRIBUIȚI

Siguranța călătorilor și curățenia în mijloacele de transport în comun sunt principalele obiective ale Societății de Transport Public Timișoara, dar se pare că unii cetățeni sfidează ordinea și bunul simț, abandonând mizerii în tramvaie, autobuze și troleibuze.

În ultima perioadă, conducerea STPT a intensificat acțiunile de curățenie și igienizare în mijloacele de transport în comun. Din păcate, sunt și călători care confundă mijloacele de transport cu un coș comun de resturi menajere.

Ultimul exemplu de acest fel este legat de tramvaiul Bozankaya, care a ieșit pe traseu sâmbătă. În tramvaiul ultramodern au urcat și câțiva călători care au aruncat în interior hârtii, șervețele sau coji de banane.

”Fiind conștienți de importanța curățeniei din mijloacele de transport în comun, am intensificat acțiunile de igienizare și curățenie, dar, fără sprijinul tuturor călătorilor, efectele acesor acțiuni nu se văd așa cum ar trebui. În acest sens, facem un apel către toți călătorii noștri prin care dorim să devenim parteneri. Dacă vrem mijloace de transport în comun mai curate, trebuie să conștientizăm cu toții că tramvaiele, troleibuzele sau autobuzele sunt bunuri ale comunității din care facem parte și avem obligația morală să contribuim la menținerea acestora într-o stare cât mai decentă”, atenționează STP Timișoara.

Comentarii

comentarii