Acasă Eveniment Trecătorii au sunat la poliție după ce au văzut o femeie care...

Trecătorii au sunat la poliție după ce au văzut o femeie care stătea goală la soare într-un parc

DISTRIBUIȚI

O femeie în vârstă de 49 de ani, care făcea plajă nud într-un parc de pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiul Arad, a stârnit revolta trecătorilor, care au sunat la 112, iar poliţiştii locali au identificat-o şi amendat-o.

„Aflat în cartierul Aurel Vlaicu, un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică, Circulaţie şi Parcări 2 a surprins-o pe L.F., în vârstă de 49 de ani, cu domiciliul în Caracal, judeţul Olt, pe jumătate dezbrăcată, într-un părculeţ din faţa unui condominiu. Respectiva se afla în imediata vecinătate a unei zone utilizate pentru traficul pietonal, motiv pentru care expunerea zonelor intime către razele soarelui a şi determinat reacţia indignată a trecătorilor. L.F. le-a comunicat poliţiştilor locali că tocmai a sosit cu trenul în municipiul Arad, unde se află în tranzit, intenţionând să ajungă în cursul zilei în Timişoara, în căutarea unui loc de muncă. După ce a servit masa la un supermarket din proximitate, aceasta a ales să se relaxeze pe un spaţiu verde din strada Fulgerului, în forma documentată de poliţiştii locali”, a transmis Primăria Arad, printr-un comunicat de presă.

Femeia le-ar fi spus poliţiştilor locali că în Caracal obişnuia să facă astfel plajă fără să fie amendată vreodată. La Arad, a primit o amendă în sumă de 400 de lei.

„Conform legislaţiei în vigoare, suma plătită de contravenientă se va face venit la unitatea administrativ-teritorială unde are domiciliul şi unde, conform propriilor afirmaţii, a făcut plajă de maniera menţionată fără a fi sancţionată”, a precizat Primăria Arad.

Comentarii

comentarii